Kunci Gitar Lusiana Malala - Los Gak Rewel



        C             G
nongko enom jenenge tewel..
          Am              Em
los los wae.. aku panggah gak rewel
          F
senajan loro atiku..
        C                      Dm
sing penting aku biso nggawe kowe..
    G               C
ngguyu.. wis marem atiku..

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C..

Am               F
 koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
C            G                Am
 ra kenek di percoyo karo digugu
                   F
ngene ngono salah.. jadi serba salah..
C        G           Am
 aku nuruti opo karepmu..
               F
kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
C         G
 mung bisone nggawe jeles wae..

(Chorus)
        C             G
nongko enom jenenge tewel..
          Am              Em
los los wae.. aku panggah gak rewel
          F
senajan loro atiku..
        C
sing penting aku biso
         Dm       G
nggawe kowe.. ngguyu..

        C             G
nongko enom jenenge tewel..
          Am              Em
los los wae.. aku panggah gak rewel
          F
senajan loro atiku..
        C                      Dm
sing penting aku biso nggawe kowe..
    G               C
ngguyu.. wis marem atiku..

(Int.) Am... Am...

Am               F
 koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
C            G                Am
 ra kenek di percoyo karo digugu
                   F
ngene ngono salah.. jadi serba salah..
C        G           Am
 aku nuruti opo karepmu..
               F
kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
C         G
 mung bisone nggawe jeles wae..

(Chorus)
        C             G
nongko enom jenenge tewel..
          Am              Em
los los wae.. aku panggah gak rewel
          F
senajan loro atiku..
        C
sing penting aku biso
         Dm       G
nggawe kowe.. ngguyu..

        C             G
nongko enom jenenge tewel..
          Am              Em
los los wae.. aku panggah gak rewel
          F
senajan loro atiku..
        C                      Dm
sing penting aku biso nggawe kowe..
    G               C
ngguyu.. wis marem atiku..

(Outro) C G Am Em
        F C Dm G C..



Lusiana Malala - Los Gak Rewel

        A             E
nongko enom jenenge tewel..
          F#m             C#m
los los wae.. aku panggah gak rewel
          D
senajan loro atiku..
        A                      Bm
sing penting aku biso nggawe kowe..
    E               A
ngguyu.. wis marem atiku..

(Intro) A E F#m C#m
        D A Bm E
        A E F#m C#m
        D A Bm E A..

F#m              D
 koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
A            E                F#m
 ra kenek di percoyo karo digugu
                   D
ngene ngono salah.. jadi serba salah..
A        E           F#m
 aku nuruti opo karepmu..
               D
kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
A         E
 mung bisone nggawe jeles wae..

(Chorus)
        A             E
nongko enom jenenge tewel..
          F#m             C#m
los los wae.. aku panggah gak rewel
          D
senajan loro atiku..
        A
sing penting aku biso
         Bm       E
nggawe kowe.. ngguyu..

        A             E
nongko enom jenenge tewel..
          F#m             C#m
los los wae.. aku panggah gak rewel
          D
senajan loro atiku..
        A                      Bm
sing penting aku biso nggawe kowe..
    E               A
ngguyu.. wis marem atiku..

(Int.) F#m... F#m...

F#m              D
 koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
A            E                F#m
 ra kenek di percoyo karo digugu
                   D
ngene ngono salah.. jadi serba salah..
A        E           F#m
 aku nuruti opo karepmu..
               D
kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
A         E
 mung bisone nggawe jeles wae..

(Chorus)
        A             E
nongko enom jenenge tewel..
          F#m             C#m
los los wae.. aku panggah gak rewel
          D
senajan loro atiku..
        A
sing penting aku biso
         Bm       E
nggawe kowe.. ngguyu..

        A             E
nongko enom jenenge tewel..
          F#m             C#m
los los wae.. aku panggah gak rewel
          D
senajan loro atiku..
        A                      Bm
sing penting aku biso nggawe kowe..
    E               A
ngguyu.. wis marem atiku..

(Outro) A E F#m C#m
        D A Bm E A..
Lihat Semua :

Lusiana Malala

Chord Kunci Gitar lainnya: