Kunci Gitar Lusiana Malala - Aku Tak Dewe



Capo di fret 2

(Intro) G D G..
        Em A D..

  G     D         G
saiki kowe dudu duwekku..
  Em        A
nanging kenanganmu..
    D
sih ning.. njero ati..
Bm        C            D
angel dilalekke.. kowe ninggal..
     G
tatu ning kene..
      C        G         D
cukup semene.. aku tak dewe..

  G          D             G
senadyan tresno wis mbok larani..
    Em     A     D
sak ora-orane.. ojo mbok baleni..
  Bm         C
lurusno mlakumu..
 D               G
urip mung mampir ngombe..
      C        G         D
cukup semene.. aku tak dewe..
C           G   C D
tanpo tresnamu..

(Chorus)
   G           D        Em
timbang loro kowe.. ojo ngaton..
  Am            D            G
luwong adoh yen cedhak atimu ketaton..
   G        D      Em
anggep wae aku ora ono..
       Am      C
ra tau ono cerito..
    D             C         G
aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

(Int.) C D Em D
       C D G D
       G D Em
       Am D D G..

  G     D         G
saiki kowe dudu duwekku..
  Em        A
nanging kenanganmu..
    D
sih ning.. njero ati..
Bm        C            D
angel dilalekke.. kowe ninggal..
     G
tatu ning kene..
      C        G         D
cukup semene.. aku tak dewe..

  G          D             G
senadyan tresno wis mbok larani..
    Em     A     D
sak ora-orane.. ojo mbok baleni..
  Bm         C
lurusno mlakumu..
 D               G
urip mung mampir ngombe..
      C        G         D
cukup semene.. aku tak dewe..
C           G   C D
tanpo tresnamu..

(Chorus)
   G           D        Em
timbang loro kowe.. ojo ngaton..
  Am            D            G
luwong adoh yen cedhak atimu ketaton..
   G        D      Em
anggep wae aku ora ono..
       Am      C
ra tau ono cerito..
    D             C         G
aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..



Lusiana Malala - Aku Tak Dewe

(Intro) A E A..
        F#m B E..

  A       E         A
saiki.. kowe dudu duwekku..
  F#m       B     
nanging kenanganmu..
    E
sih ning njero ati..
C#m        D
angel dilalekke..
     E            A
kowe ninggal tatu ning kene..
      D        A         E
cukup semene.. aku tak dewe..

  A               E          A
senadyan.. tresno wis mbok larani..
    F#m    B     E
sak ora-orane.. ojo mbok baleni..
  C#m        D
lurusno mlakumu..
     E            A
urip mung mampir ngombe..
      D        A         E
cukup semene.. aku tak dewe..
D           A   D E
tanpo tresnamu..

(Chorus)
   A           E        F#m
timbang loro kowe.. ojo ngaton..
  Bm            E            A
lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
   A        E      F#m
anggep wae aku ora ono..
       Bm      D
ra tau ono cerito..
    E             D         A
aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

(Int.) D E F#m E
       D E A E
       A E F#m
       Bm E  A..

  A       E         A
saiki.. kowe dudu duwekku..
  F#m       B     
nanging kenanganmu..
E
sih ning njero ati..
C#m       D
angel dilalekke..
     E         A
kowe ninggal tatu ning kene..
      D        A         E
cukup semene.. aku tak dewe..

  A            E             A
senadyan.. tresno wis mbok larani..
    F#m    B     E
sak ora-orane.. ojo mbok baleni..
  C#m        D
lurusno mlakumu..
     E            A
urip mung mampir ngombe..
      D        A         E
cukup semene.. aku tak dewe..
D           A   D E
tanpo tresnamu..

(Chorus)
   A           E        F#m
timbang loro kowe.. ojo ngaton..
  Bm            E            A
lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
   A        E      F#m
anggep wae aku ora ono..
       Bm      D
ra tau ono cerito..
    E             D         A
aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

   A           E        F#m
timbang loro kowe.. ojo ngaton..
  Bm            E            A
lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
   A        E      F#m
anggep wae aku ora ono..
       Bm      D
ra tau ono cerito..
    E             D         A
aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

Lusiana Malala

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :