Kunci Gitar Happy Asmara - Sadar Diri



Capo di fret 5

(Intro) C D Bm Em C D..

    G           Bm
cen aku sing kleru..
    C         G
nggugu omonganmu..
 Am             D
aku tak sing ngalah
     G
wis ora betah..
Am              D
yen tak terus-teruske..
Bm            Em
aku mung loro dewe
      C      D        G
cukup semene tak bubarke..

    G          Bm
cen bener kandaku..
    C          G
cen leres pikirku..
  Am            D       G
tekamu.. mung nglarani atiku..
Am             D
ra bakal tak baleni..
Bm          Em
opo meneh dadi siji
  C            D           G
cukup reti ben Gusti sing mbiji..

    C          D
sok kowe bakal ngerti..
  Bm            Em
loro sing tak rasakke
      C         D         G
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     C           D
sewu siji sing purun nompo..
    Bm         Em
yen lakumu nggawe loro..
  Am         D        G
bolan-baleni dolanan ati..

 C            D
aku pancen ra sempurna
 Bm             Em
nduwe ku mung setia..
         Am
ra sah nggetuni
D         G
dinggo sadar diri..

(Int.) C D Bm Em C D G..

    C          D
sok kowe bakal ngerti..
  Bm            Em
loro sing tak rasakke
      C         D         G
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     C           D
sewu siji sing purun nompo..
    Bm         Em
yen lakumu nggawe loro..
  Am         D        G
bolan-baleni dolanan ati..

 C            D
aku pancen ra sempurna
 Bm             Em
nduwe ku mung setia..
         Am
ra sah nggetuni
D         G
dinggo sadar diri..

     C           D
sewu siji sing purun nompo..
    Bm         Em
yen lakumu nggawe loro..
  Am         D        G
bolan-baleni dolanan ati..

 C            D
aku pancen ra sempurna
 Bm             Em
nduwe ku mung setia..
         Am
ra sah nggetuni
D         G
dinggo sadar diri..

       Am
ra sah kok getuni..
D              C    Cm G
 nggonen sadar diri..



Happy Asmara - Sadar Diri

(Intro) F G Em Am F G..

    C           Em
cen aku sing kleru..
    F         C
nggugu omonganmu..
 Dm             G
aku tak sing ngalah
     C
wis ora betah..
Dm              G
yen tak terus-teruske..
Em            Am
aku mung loro dewe
      F      G        C
cukup semene tak bubarke..

    C          Em
cen bener kandaku..
    F          C
cen leres pikirku..
  Dm            G       C
tekamu.. mung nglarani atiku..
Dm             G
ra bakal tak baleni..
Em          Am
opo meneh dadi siji
  F            G           C
cukup reti ben Gusti sing mbiji..

    F          G
sok kowe bakal ngerti..
  Em            Am
loro sing tak rasakke
      F         G         C
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     F           G
sewu siji sing purun nompo..
    Em         Am
yen lakumu nggawe loro..
  Dm         G        C
bolan-baleni dolanan ati..

 F            G
aku pancen ra sempurna
 Em             Am
nduwe ku mung setia..
         Dm
ra sah nggetuni
G         C
dinggo sadar diri..

(Int.) F G Em Am F G C..

    F          G
sok kowe bakal ngerti..
  Em            Am
loro sing tak rasakke
      F         G         C
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     F           G
sewu siji sing purun nompo..
    Em         Am
yen lakumu nggawe loro..
  Dm         G        C
bolan-baleni dolanan ati..

 F            G
aku pancen ra sempurna
 Em             Am
nduwe ku mung setia..
         Dm
ra sah nggetuni
G         C
dinggo sadar diri..

     F           G
sewu siji sing purun nompo..
    Em         Am
yen lakumu nggawe loro..
  Dm         G        C
bolan-baleni dolanan ati..

 F            G
aku pancen ra sempurna
 Em             Am
nduwe ku mung setia..
         Dm
ra sah nggetuni
G         C
dinggo sadar diri..

       Dm
ra sah kok getuni..
G              F    Fm C
 nggonen sadar diri..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: