Kunci Gitar Lusiana Malala - Ra Nduwe Duit



Capo di fret 2

(Intro) F Em Dm C
        F Em F G

C   G         Am          F
ojo dipikir.. abote sanggamu..
         Dm    C
losske wae.. kowe..
Dm            F
ora mung ngijeni..
   Dm     Em       F
mergo.. kabeh ngelakoni..
C     Dm   C
ra nduwe duit..

(Intro) G Am F C Dm..

C      G          Am          F
jo.. dadi jirih.. ngadepi kahanan
       Dm        C
mergo angel.. gampang..
Dm            F
kuwi mung pilihan..
 Dm     Em            F
opo.. kolu mangan gengsi..
C      Dm    C
trus bunuh diri..

Em         Am      G            C
ojo mung sedih.. terus tok pamerke..
Em           Am   G          C
kabeh ngrasakke.. ora mung kowe..

(Chorus)
  C       Em
lereno sambat..
     F           C
karo sing isih mangan sego
F         C
bali ndedongo..
       G              C
pasrah marang sing Kuoso..

  C     Em
paling ora..
    F              C
aku lan kowe wis ngrasakke..
F        C         G          C
piye rasane.. sego ra ono lawuhe..

(Int.) C G F Am
       F C G C

C      G          Am          F
jo.. dadi jirih.. ngadepi kahanan
       Dm        C
mergo angel.. gampang..
Dm            F
kuwi mung pilihan..
 Dm     Em            F
opo.. kolu mangan gengsi..
C      Dm    C
trus bunuh diri..

Em         Am      G            C
ojo mung sedih.. terus tok pamerke..
Em           Am   G          C
kabeh ngrasakke.. ora mung kowe..

(Chorus)
  C       Em
lereno sambat..
     F           C
karo sing isih mangan sego
F         C
bali ndedongo..
       G              C
pasrah marang sing Kuoso..

  C     Em
paling ora..
    F              C
aku lan kowe wis ngrasakke..
F        C         G          C
piye rasane.. sego ra ono lawuhe..

  C       Em
lereno sambat..
     F           C
karo sing isih mangan sego
F         C
bali ndedongo..
       G              C
pasrah marang sing Kuoso..

  C     Em
paling ora..
    F              C
aku lan kowe wis ngrasakke..
F        C         G          C
piye rasane.. sego ra ono lawuhe..

Em           F    G          F C -G C
kabeh ngrasakke.. ora mung kowe..



Lusiana Malala - Ra Nduwe Duit

(Intro) G F#m Em D
        G F#m G A

D   A         Bm          G
ojo dipikir.. abote sanggamu..
         Em    D
losske wae.. kowe..
Em            G
ora mung ngijeni..
   Em     F#m      G
mergo.. kabeh ngelakoni..
D     Em   D
ra nduwe duit..

(Intro) A Bm G D Em..

D      A          Bm          G
jo.. dadi jirih.. ngadepi kahanan
       Em        D
mergo angel.. gampang..
Em            G
kuwi mung pilihan..
 Em     F#m           G
opo.. kolu mangan gengsi..
D      Em    D
trus bunuh diri..

F#m        Bm      A            D
ojo mung sedih.. terus tok pamerke..
F#m          Bm   A          D
kabeh ngrasakke.. ora mung kowe..

(Chorus)
  D       F#m
lereno sambat..
     G           D
karo sing isih mangan sego
G         D
bali ndedongo..
       A              D
pasrah marang sing Kuoso..

  D     F#m
paling ora..
    G              D
aku lan kowe wis ngrasakke..
G        D         A          D
piye rasane.. sego ra ono lawuhe..

(Int.) D A G Bm
       G D A D

D      A          Bm          G
jo.. dadi jirih.. ngadepi kahanan
       Em        D
mergo angel.. gampang..
Em            G
kuwi mung pilihan..
 Em     F#m           G
opo.. kolu mangan gengsi..
D      Em    D
trus bunuh diri..

F#m        Bm      A            D
ojo mung sedih.. terus tok pamerke..
F#m          Bm   A          D
kabeh ngrasakke.. ora mung kowe..

(Chorus)
  D       F#m
lereno sambat..
     G           D
karo sing isih mangan sego
G         D
bali ndedongo..
       A              D
pasrah marang sing Kuoso..

  D     F#m
paling ora..
    G              D
aku lan kowe wis ngrasakke..
G        D         A          D
piye rasane.. sego ra ono lawuhe..

  D       F#m
lereno sambat..
     G           D
karo sing isih mangan sego
G         D
bali ndedongo..
       A              D
pasrah marang sing Kuoso..

  D     F#m
paling ora..
    G              D
aku lan kowe wis ngrasakke..
G        D         A          D
piye rasane.. sego ra ono lawuhe..

F#m          G    A          G D -A D
kabeh ngrasakke.. ora mung kowe..

Lusiana Malala

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :