Doel Sumbang - Mawar Bodas Chord Mudah

lihat juga versi Yayan jatnika.

(Intro Seruling) Am...

(Intro) Am  Dm -Bb Am
        E F -E Am -F E Am..

                Am
mapai jalan satapak
                     F
ngajugjug ka hiji lembur..
                  Dm
henteu karasa capena..
       Bb      Am
sabab aya nu diteang..

                      Am
hujan angin dor dar gelap
                     F
taya tempat keur ngiuhan..
                Dm
sanajan awak rancucud
        Bb        Am
teu paduli kajeun teuing..

      E
nu penting mah asal nepi
      Am
ka tempat anu dituju..
         E
rek ngalongok mawar bodas
        Am
nu moal lila ka ala

      Dm
sugan tea moal gagal
        Am
kembang geus aya nu boga
         F
balik ge asa hoream..
         Am
leumpang ge jiga ngalayang..

(Chorus)
        F
teu kasawang.. (teu kasawang)
      Am
ti anggalna.. (ti anggalna)
       F
teu ka pikir.. (teu ka pikir)
       Am
ti tadina.. (tadina)

        Dm
lamun tea bakal gagal
       Am
hoream teu sudi teuing
    F
mikiran pipanyakiteun..
    Am
mikiran pipanyakiteun..

(Int.) E  F E..
       Dm F Am..
       E F E..
       F E Am -F E Am..

                Am
mapai jalan satapak
                     F
ngajugjug ka hiji lembur..
                  Dm
henteu karasa capena..
       Bb      Am
sabab aya nu diteang..

                      Am
hujan angin dor dar gelap
                     F
taya tempat keur ngiuhan..
                Dm
sanajan awak rancucud
        Bb        Am
teu paduli kajeun teuing..

      E
nu penting mah asal nepi
      Am
ka tempat anu dituju..
         E
rek ngalongok mawar bodas
        Am
nu moal lila ka ala

      Dm
sugan tea moal gagal
        Am
kembang geus aya nu boga
         F
balik ge asa hoream..
         Am
leumpang ge jiga ngalayang..

(Chorus)
        F
teu kasawang.. (teu kasawang)
      Am
ti anggalna.. (ti anggalna)
       F
teu ka pikir.. (teu ka pikir)
       Am
ti tadina.. (tadina)

        Dm
lamun tea bakal gagal
       Am
hoream teu sudi teuing
    F
mikiran pipanyakiteun..
    Am
mikiran pipanyakiteun..

        F
teu kasawang.. (teu kasawang)
      Am
ti anggalna.. (ti anggalna)
       F
teu ka pikir.. (teu ka pikir)
       Am
ti tadina.. (tadina)

        Dm
lamun tea bakal gagal
       Am
hoream teu sudi teuing
    F
mikiran pipanyakiteun..
    Am
mikiran pipanyakiteun..

(Outro) F E Am



Chord Originalnya

(Intro Seruling) C#m...

(Intro) C#m F#m -D C#m
        G# A -G# C#m -A G# C#m..

                C#m
mapai jalan satapak
                     A
ngajugjug ka hiji lembur..
                  F#m
henteu karasa capena..
       D       C#m
sabab aya nu diteang..

                      C#m
hujan angin dor dar gelap
                     A
taya tempat keur ngiuhan..
                F#m
sanajan awak rancucud
        D         C#m
teu paduli kajeun teuing..

      G#
nu penting mah asal nepi
      C#m
ka tempat anu dituju..
         G#
rek ngalongok mawar bodas
        C#m
nu moal lila ka ala

      F#m
sugan tea moal gagal
        C#m
kembang geus aya nu boga
         A
balik ge asa hoream..
         C#m
leumpang ge jiga ngalayang..

(Chorus)
        A
teu kasawang.. (teu kasawang)
      C#m
ti anggalna.. (ti anggalna)
       A
teu ka pikir.. (teu ka pikir)
       C#m
ti tadina.. (tadina)

        F#m
lamun tea bakal gagal
       C#m
hoream teu sudi teuing
    A
mikiran pipanyakiteun..
    C#m
mikiran pipanyakiteun..

(Int.) G#  A G#..
       F#m A C#m..
       G# A G#..
       A G# C#m -A G# C#m..

                C#m
mapai jalan satapak
                     A
ngajugjug ka hiji lembur..
                  F#m
henteu karasa capena..
       D       C#m
sabab aya nu diteang..

                      C#m
hujan angin dor dar gelap
                     A
taya tempat keur ngiuhan..
                F#m
sanajan awak rancucud
        D         C#m
teu paduli kajeun teuing..

      G#
nu penting mah asal nepi
      C#m
ka tempat anu dituju..
         G#
rek ngalongok mawar bodas
        C#m
nu moal lila ka ala

      F#m
sugan tea moal gagal
        C#m
kembang geus aya nu boga
         A
balik ge asa hoream..
         C#m
leumpang ge jiga ngalayang..

(Chorus)
        A
teu kasawang.. (teu kasawang)
      C#m
ti anggalna.. (ti anggalna)
       A
teu ka pikir.. (teu ka pikir)
       C#m
ti tadina.. (tadina)

        F#m
lamun tea bakal gagal
       C#m
hoream teu sudi teuing
    A
mikiran pipanyakiteun..
    C#m
mikiran pipanyakiteun..

        A
teu kasawang.. (teu kasawang)
      C#m
ti anggalna.. (ti anggalna)
       A
teu ka pikir.. (teu ka pikir)
       C#m
ti tadina.. (tadina)

        F#m
lamun tea bakal gagal
       C#m
hoream teu sudi teuing
    A
mikiran pipanyakiteun..
    C#m
mikiran pipanyakiteun..

(Outro) A G# C#m

Chord Mawar Bodas