Doel Sumbang - Ari Sia Saha Chord Mudah

(Intro) Dm G C Am
        Dm E..

Am          Dm
hey.. ari sia saha..
E               Am
beuh bisa gunta ganti rupa..
F               Dm
beuh bisa gunta ganti warna..
E                     Am     Dm E
ngawilah rasa ngabagi cinta..

Am          Dm
hey.. ari sia saha..
E              Am
hirup siga nu ilang rasa..
F                  Dm
sok ngobral jangji jeung jalirna..
E                 Am  A
bohong kaditu kadieu..

(Chorus)
       Dm
ulah kajongjonan ngabohong
         G
jeung ngabohong..
         C            E
bisi lengkah matak ti tajong
         Am
jeung ti tajong..
        Dm                   E
melak kagorengan moal jadi hade..
               E
sabab kaduhung datangna engke..

 Am            Dm              E
(ah.. aku terjebak.. dalam dilema..)
    Am
(terbagi rasa..)
    Am            Dm              E
(oh wo.. aku terjebak.. dalam dilema..)
    Am
(terbagi dua..)

 Am            Dm              E
(ah.. aku terjebak.. dalam dilema..)
    Am
(terbagi rasa..)
    Am            Dm              E
(oh wo.. aku terjebak.. dalam dilema..)
  Am
kabina bina..

(Int.) Dm G C -E Am
       Dm E..

Am          Dm
hey.. ari sia saha..
E              Am
hirup siga nu ilang rasa..
F                  Dm
sok ngobral jangji jeung jalirna..
E                 Am  A
bohong kaditu kadieu..

(Chorus)
       Dm
ulah kajongjonan ngabohong
         G
jeung ngabohong..
         C            E
bisi lengkah matak ti tajong
         Am
jeung ti tajong..
        Dm                   E
melak kagorengan moal jadi hade..
               E
sabab kaduhung datangna engke..

 Am            Dm              E
(ah.. aku terjebak.. dalam dilema..)
    Am
(terbagi rasa..)
    Am            Dm              E
(oh wo.. aku terjebak.. dalam dilema..)
    Am
(terbagi dua..)

 Am            Dm              E
(ah.. aku terjebak.. dalam dilema..)
    Am
(terbagi rasa..)
    Am            Dm              E
(oh wo.. aku terjebak.. dalam dilema..)
  Am
kabina bina..



Chord Originalnya

(Intro) Am D G Em
        Am B..

Em          Am
hey.. ari sia saha..
B               Em
beuh bisa gunta ganti rupa..
C               Am
beuh bisa gunta ganti warna..
B                     Em     Am B
ngawilah rasa ngabagi cinta..

Em          Am
hey.. ari sia saha..
B              Em
hirup siga nu ilang rasa..
C                  Am
sok ngobral jangji jeung jalirna..
B                 Em  E
bohong kaditu kadieu..

(Chorus)
       Am
ulah kajongjonan ngabohong
         D
jeung ngabohong..
         G            B
bisi lengkah matak ti tajong
         Em
jeung ti tajong..
        Am                   B
melak kagorengan moal jadi hade..
               B
sabab kaduhung datangna engke..

 Em            Am              B
(ah.. aku terjebak.. dalam dilema..)
    Em
(terbagi rasa..)
    Em            Am              B
(oh wo.. aku terjebak.. dalam dilema..)
    Em
(terbagi dua..)

 Em            Am              B
(ah.. aku terjebak.. dalam dilema..)
    Em
(terbagi rasa..)
    Em            Am              B
(oh wo.. aku terjebak.. dalam dilema..)
  Em
kabina bina..

(Int.) Am D G -B Em
       Am B..

Em          Am
hey.. ari sia saha..
B              Em
hirup siga nu ilang rasa..
C                  Am
sok ngobral jangji jeung jalirna..
B                 Em  E
bohong kaditu kadieu..

(Chorus)
       Am
ulah kajongjonan ngabohong
         D
jeung ngabohong..
         G            B
bisi lengkah matak ti tajong
         Em
jeung ti tajong..
        Am                   B
melak kagorengan moal jadi hade..
               B
sabab kaduhung datangna engke..

 Em            Am              B
(ah.. aku terjebak.. dalam dilema..)
    Em
(terbagi rasa..)
    Em            Am              B
(oh wo.. aku terjebak.. dalam dilema..)
    Em
(terbagi dua..)

 Em            Am              B
(ah.. aku terjebak.. dalam dilema..)
    Em
(terbagi rasa..)
    Em            Am              B
(oh wo.. aku terjebak.. dalam dilema..)
  Em
kabina bina..

Chord Ari Sia Saha