Kunci Gitar Doel Sumbang feat Asep Balon & Sarah Saputri - TETEH Chord Mudah

Intro : G Em Am C-Bm-G-Am
        G Em Am C-Bm-G-Am

G                  Em
 lamun lain teteh awewena..
Am               D
 kelaanan kudu kawin harita..
G                  Em
 lamun lain teteh awewena..
Am                       D
 terus terang can hayang jadi bapa

Em           Bm
 boro-boro rumah tangga..
Am                    D
 pan geus puguh gawe oge teu boga..
Em                   Bm
 ngan kusabab teteh awewena..
Am                     D
 modal cinta kumaha engke we lah jadina

Chorus :
G                    Em
syukur geuning hirup aya jalanna
Am                     D
najan teu leuwih dahar mah teu kurang..
G                    Em
syukur geuning hirup aya jalanna
Am                   D
najan teu lewih baju mah teu kurang..

Am
sanajan teu bru di juru..
        Em
sanajan teu bro di panto..
Am
ngalayah di tengah imah..
        D
pinuh kabungah taya kasusah..

Rapp:
     Em
teu aya sing nyaah
lamun lain jeung teteh
  Bm
sakabeh awewe ngan teteh nu hese eleh
  Am
euweuh nu nyaingan moal aya lawan
      D
teteh euweuh bandingan 
sinderela ge simpangan
Em
aa sadar lain calon tusom di baliho
Bm
aa oge sadar teu kasep ciga lee minho
Am
tapi sing percaya pasti aya jalanna
  D
sabab rezeky moal pahili jeung tatangga

G
hiji waktu aa pasti bisa
        Em
nyandak teteh sunmori ka ukraina
        Am
nyeblak di rusia ngabakso di cina
C         -Bm
meuli imah nu lega
    -G           -Am
ameh euweuh nu ngahina

G                  Em
 lamun lain teteh awewena..
Am               D
 kelaanan kudu kawin harita..
G                  Em
 lamun lain teteh awewena..
Am                       D
 terus terang can hayang jadi bapa

Em           Bm
 boro-boro rumah tangga..
Am                    D
 pan geus puguh gawe oge teu boga..
Em                   Bm
 ngan kusabab teteh awewena..
Am                     D
 modal cinta kumaha engke we lah jadina

Chorus :
G                    Em
syukur geuning hirup aya jalanna
Am                     D
najan teu leuwih dahar mah teu kurang..
G                    Em
syukur geuning hirup aya jalanna
Am                   D
najan teu lewih baju mah teu kurang..

Am
sanajan teu bru di juru..
        Em
sanajan teu bro di panto..
Am
ngalayah di tengah imah..
        D
pinuh kabungah taya kasusah..

Rapp:
          Em
ka lamun ayeuna aa can tiasa
             Bm
kadang mah teteh bocel masih aya aya
            Am
sabab hirup mah da teu ciga ninyuh emih
         D
mola aya perah kudu ngalaman perih
                      Em
lamun heunteu jeung teteh mah 
sawios bedo
               Bm
ibadah tobat jalannya aa leuwih jero
               Am
lain ukur kata-kata teteh sing percaya
               D                       G
hiji tilu opat lima teteh teu aya duana

Chord TETEH - Asep Balon Doel Sumbang Sarah Saputri