Kunci Gitar Intan Chacha - Mboh Ra Mikir



Capo di fret 5

(Intro) Am  G  F G Am
        Am  G  F G Am

                      Am
tak pikir kok mumet dewe
                     G
tak los ke ben sakarepe
                    F
aku ngono nyantai wae
            G              Am
seng penting tak nyambut gawe

                       Am
mbodelmu kok gampang nesu
                       G
wes ngerti wong kui kleru
                   F
tak omongi malah nesu
          G            Am
lha kok kowe nyalahne aku

                Am
ora tau sobo ngomah
                     G
dolan bengi kliwat wayah
                    F
ra mikir.. anak sekolah
          G         Am
ra mikir.. susune bocah

                 Am
wira wiri rono rene
                  G
koyo ora akeh butuhe
                      F
jare seng penting gayane
         G           Am
motor kredit telat bayare..

(Chorus)
 Am
mboh ora mikir ora mikir
         G                 Am
sak karepmu seng penting seneng
 Am
mboh ora mikir ora mikir
         G                 Am
sak karepmu seng penting seneng

 Dm
mboh ora mikir ora mikir
                           Am
sak karepmu seng penting seneng
 Dm
mboh ora mikir ora mikir
                           Am
sak karepmu seng penting seneng

(Int.) Am  G  F G Am
       Am  G  F G Am

                      Am
tak pikir kok mumet dewe
                     G
tak los ke ben sakarepe
                    F
aku ngono nyantai wae
            G              Am
seng penting tak nyambut gawe

                       Am
mbodelmu kok gampang nesu
                       G
wes ngerti wong kui kleru
                   F
tak omongi malah nesu
          G            Am
lha kok kowe nyalahne aku

                Am
ora tau sobo ngomah
                     G
dolan bengi kliwat wayah
                    F
ra mikir.. anak sekolah
          G         Am
ra mikir.. susune bocah

                 Am
wira wiri rono rene
                  G
koyo ora akeh butuhe
                      F
jare seng penting gayane
         G           Am
motor kredit telat bayare..

(Chorus)
 Am
mboh ora mikir ora mikir
         G                 Am
sak karepmu seng penting seneng
 Am
mboh ora mikir ora mikir
         G                 Am
sak karepmu seng penting seneng

 Dm
mboh ora mikir ora mikir
                           Am
sak karepmu seng penting seneng
 Dm
mboh ora mikir ora mikir
                           Am
sak karepmu seng penting seneng

 Am
mboh ora mikir ora mikir
         G                 Am
sak karepmu seng penting seneng
 Am
mboh ora mikir ora mikir
         G                 Am
sak karepmu seng penting seneng

 Dm
mboh ora mikir ora mikir
                           Am
sak karepmu seng penting seneng
 Dm
mboh ora mikir ora mikir
                           Am
sak karepmu seng penting seneng..



Intan Chacha - Mboh Ra Mikir

(Intro) Dm  C  Bb C Dm
        Dm  C  Bb C Dm

                      Dm
tak pikir kok mumet dewe
                     C
tak los ke ben sakarepe
                    Bb
aku ngono nyantai wae
            C              Dm
seng penting tak nyambut gawe

                       Dm
mbodelmu kok gampang nesu
                       C
wes ngerti wong kui kleru
                   Bb
tak omongi malah nesu
          C            Dm
lha kok kowe nyalahne aku

                Dm
ora tau sobo ngomah
                     C
dolan bengi kliwat wayah
                    Bb
ra mikir.. anak sekolah
          C         Dm
ra mikir.. susune bocah

                 Dm
wira wiri rono rene
                  C
koyo ora akeh butuhe
                      Bb
jare seng penting gayane
         C           Dm
motor kredit telat bayare..

(Chorus)
 Dm
mboh ora mikir ora mikir
         C                 Dm
sak karepmu seng penting seneng
 Dm
mboh ora mikir ora mikir
         C                 Dm
sak karepmu seng penting seneng

 Gm
mboh ora mikir ora mikir
                           Dm
sak karepmu seng penting seneng
 Gm
mboh ora mikir ora mikir
                           Dm
sak karepmu seng penting seneng

(Int.) Dm  C  Bb C Dm
       Dm  C  Bb C Dm

                      Dm
tak pikir kok mumet dewe
                     C
tak los ke ben sakarepe
                    Bb
aku ngono nyantai wae
            C              Dm
seng penting tak nyambut gawe

                       Dm
mbodelmu kok gampang nesu
                       C
wes ngerti wong kui kleru
                   Bb
tak omongi malah nesu
          C            Dm
lha kok kowe nyalahne aku

                Dm
ora tau sobo ngomah
                     C
dolan bengi kliwat wayah
                    Bb
ra mikir.. anak sekolah
          C         Dm
ra mikir.. susune bocah

                 Dm
wira wiri rono rene
                  C
koyo ora akeh butuhe
                      Bb
jare seng penting gayane
         C           Dm
motor kredit telat bayare..

(Chorus)
 Dm
mboh ora mikir ora mikir
         C                 Dm
sak karepmu seng penting seneng
 Dm
mboh ora mikir ora mikir
         C                 Dm
sak karepmu seng penting seneng

 Gm
mboh ora mikir ora mikir
                           Dm
sak karepmu seng penting seneng
 Gm
mboh ora mikir ora mikir
                           Dm
sak karepmu seng penting seneng

 Dm
mboh ora mikir ora mikir
         C                 Dm
sak karepmu seng penting seneng
 Dm
mboh ora mikir ora mikir
         C                 Dm
sak karepmu seng penting seneng

 Gm
mboh ora mikir ora mikir
                           Dm
sak karepmu seng penting seneng
 Gm
mboh ora mikir ora mikir
                           Dm
sak karepmu seng penting seneng..
Lihat Semua Chord Intan Chacha
Posted on : by
Related Chords: