Kunci Gitar Sule feat. Doel Sumbang - Runtah



(Intro) Am E E Am
        Am E E Am..

Am
panonna alus,
       Am
irung alus, biwir alus
Am
ditempo ti hareup
     Am
ti gigir mani mulus..

          Dm
ngan hanjakal pisan..
              Am
kalakuan siga setan..
         Dm
gunta-ganti jalu..
E                      (Am)
 teu sirikna unggal minggu..

Am
naha kunaun
          Am
nu geulis loba nu bangor ?
Am
naha kunaon
               Am
nu bangor loba nu geulis ?

       Dm
sigana mah ngarasa..
               Am
asa aing hade rupa, jang oman
       Dm
bisa payu ka sasaha..
E                    Am
 tungtungna jadi cilaka..

(Chorus)
  E
kulit kelir koneng cangkang cau
   Am
huntuna bodas tipung tarigu..
  E
biwir beureum-beureum jawer hayam
                  Am
panon coklat kopi susu..

     E
ngan naha atuh beut dimumurah ?
  Am
gebleg hirup daek jadi runtah..
         E
ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                    Am
komo jeung poho dibaju..

(Intro) E Am E Am
        E Am E Am

Am
naha kunaun
          Am
nu geulis loba nu bangor ?
Am
naha kunaon
               Am
nu bangor loba nu geulis ?

       Dm
sigana mah ngarasa..
               Am
asa aing hade rupa, jang oman
       Dm
bisa payu ka sasaha..
E                    Am
 tungtungna jadi cilaka..

(Chorus)
  E
kulit kelir koneng cangkang cau
   Am
huntuna bodas tipung tarigu..
  E
biwir beureum-beureum jawer hayam
                  Am
panon coklat kopi susu..

     E
ngan naha atuh beut dimumurah ?
  Am
gebleg hirup daek jadi runtah..
         E
ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                    Am
komo jeung poho dibaju..

(Outro) E Am E Am
        E Am E Am



Sule feat. Doel Sumbang - Runtah

(Intro) Fm C C Fm
        Fm C C Fm..

Fm
panonna alus,
       Fm
irung alus, biwir alus
Fm
ditempo ti hareup
     Fm
ti gigir mani mulus..

          Bbm
ngan hanjakal pisan..
              Fm
kalakuan siga setan..
         Bbm
gunta-ganti jalu..
C                      (Fm)
 teu sirikna unggal minggu..

Fm
naha kunaun
          Fm
nu geulis loba nu bangor ?
Fm
naha kunaon
               Fm
nu bangor loba nu geulis ?

       Bbm
sigana mah ngarasa..
               Fm
asa aing hade rupa, jang oman
       Bbm
bisa payu ka sasaha..
C                    Fm
 tungtungna jadi cilaka..

(Chorus)
  C
kulit kelir koneng cangkang cau
   Fm
huntuna bodas tipung tarigu..
  C
biwir beureum-beureum jawer hayam
                  Fm
panon coklat kopi susu..

     C
ngan naha atuh beut dimumurah ?
  Fm
gebleg hirup daek jadi runtah..
         C
ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                    Fm
komo jeung poho dibaju..

(Intro) C Fm C Fm
        C Fm C Fm

Fm
naha kunaun
          Fm
nu geulis loba nu bangor ?
Fm
naha kunaon
               Fm
nu bangor loba nu geulis ?

       Bbm
sigana mah ngarasa..
               Fm
asa aing hade rupa, jang oman
       Bbm
bisa payu ka sasaha..
C                    Fm
 tungtungna jadi cilaka..

(Chorus)
  C
kulit kelir koneng cangkang cau
   Fm
huntuna bodas tipung tarigu..
  C
biwir beureum-beureum jawer hayam
                  Fm
panon coklat kopi susu..

     C
ngan naha atuh beut dimumurah ?
  Fm
gebleg hirup daek jadi runtah..
         C
ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                    Fm
komo jeung poho dibaju..

(Outro) C Fm C Fm
        C Fm C Fm

Chord Doel Sumbang

Chord Sule feat. Doel Sumbang - Runtah

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :