Doel Sumbang - Duriat Tasik Chord Mudah

(Intro) Em Em C Em
        Em Em C Em

Em         C
ti singaparna ..
     C               Em
naek ka gunung galunggung..
           D              C
saprah panggih jeung manehna..
           C              Em
gering nangtung ngalang layung..

Em       C
ti cipatujah..
      C            Em
ngajugjug ka pamijahan..
       D           C
rasa bogoh beuki mijah..
      C          Em
kudu aya nu ngupahan..

  Am                  Am
karang tawulan manonjaya..
          Am            Em
kampung naga situ sanghyang
  Am                    Am
lamun rasa cinta beuki aya..
       Am       B
jadi loba kahariwang..

(Chorus)
  Em        Em
raja raja polah
     C           Em
karaha bodas cirahong
        D          C
samar rasa samar polah..
       C             Em
bogoh mah teu bisa bohong..

   Em       Em
cinta kabupaten
       C             Em
ka cinta hayang nu paten
     D         C
tasik tasikmalaya..
     C          (Em)
nu asih moal sulaya..

(Int.) Em Em C Em
       Em Em C Em
       Em... Em...

Em       C
ti cipatujah..
      C            Em
ngajugjug ka pamijahan..
       D           C
rasa bogoh beuki mijah..
      C          Em
kudu aya nu ngupahan..

  Am                  Am
karang tawulan manonjaya..
          Am            Em
kampung naga situ sanghyang
  Am                    Am
lamun rasa cinta beuki aya..
       Am       B
jadi loba kahariwang..

(Chorus)
  Em        Em
raja raja polah
     C           Em
karaha bodas cirahong
        D          C
samar rasa samar polah..
       C             Em
bogoh mah teu bisa bohong..

   Em       Em
cinta kabupaten
       C             Em
ka cinta hayang nu paten
     D         C
tasik tasikmalaya..
     C          (Em)
nu asih moal sulaya..

(Outro) Em Em C Em
        Em Em C Em



Variasi Chord

Capo : fret 2

(Intro) Am Am F Am
        Am Am F Am

Am         F
ti singaparna ..
     F               Am
naek ka gunung galunggung..
           G              F
saprah panggih jeung manehna..
           F              Am
gering nangtung ngalang layung..

Am       F
ti cipatujah..
      F            Am
ngajugjug ka pamijahan..
       G           F
rasa bogoh beuki mijah..
      F          Am
kudu aya nu ngupahan..

  Dm                  Dm
karang tawulan manonjaya..
          Dm            Am
kampung naga situ sanghyang
  Dm                    Dm
lamun rasa cinta beuki aya..
       Dm       E
jadi loba kahariwang..

(Chorus)
  Am        Am
raja raja polah
     F           Am
karaha bodas cirahong
        G          F
samar rasa samar polah..
       F             Am
bogoh mah teu bisa bohong..

   Am       Am
cinta kabupaten
       F             Am
ka cinta hayang nu paten
     G         F
tasik tasikmalaya..
     F          (Am)
nu asih moal sulaya..

(Int.) Am Am F Am
       Am Am F Am
       Am... Am...

Am       F
ti cipatujah..
      F            Am
ngajugjug ka pamijahan..
       G           F
rasa bogoh beuki mijah..
      F          Am
kudu aya nu ngupahan..

  Dm                  Dm
karang tawulan manonjaya..
          Dm            Am
kampung naga situ sanghyang
  Dm                    Dm
lamun rasa cinta beuki aya..
       Dm       E
jadi loba kahariwang..

(Chorus)
  Am        Am
raja raja polah
     F           Am
karaha bodas cirahong
        G          F
samar rasa samar polah..
       F             Am
bogoh mah teu bisa bohong..

   Am       Am
cinta kabupaten
       F             Am
ka cinta hayang nu paten
     G         F
tasik tasikmalaya..
     F          (Am)
nu asih moal sulaya..

(Outro) Am Am F Am
        Am Am F Am



Chord Originalnya

(Intro) Bm Bm G Bm
        Bm Bm G Bm

Bm         G
ti singaparna ..
     G               Bm
naek ka gunung galunggung..
           A              G
saprah panggih jeung manehna..
           G              Bm
gering nangtung ngalang layung..

Bm       G
ti cipatujah..
      G            Bm
ngajugjug ka pamijahan..
       A           G
rasa bogoh beuki mijah..
      G          Bm
kudu aya nu ngupahan..

  Em                  Em
karang tawulan manonjaya..
          Em            Bm
kampung naga situ sanghyang
  Em                    Em
lamun rasa cinta beuki aya..
       Em       F#
jadi loba kahariwang..

(Chorus)
  Bm        Bm
raja raja polah
     G           Bm
karaha bodas cirahong
        A          G
samar rasa samar polah..
       G             Bm
bogoh mah teu bisa bohong..

   Bm       Bm
cinta kabupaten
       G             Bm
ka cinta hayang nu paten
     A         G
tasik tasikmalaya..
     G          (Bm)
nu asih moal sulaya..

(Int.) Bm Bm G Bm
       Bm Bm G Bm
       Bm... Bm...

Bm       G
ti cipatujah..
      G            Bm
ngajugjug ka pamijahan..
       A           G
rasa bogoh beuki mijah..
      G          Bm
kudu aya nu ngupahan..

  Em                  Em
karang tawulan manonjaya..
          Em            Bm
kampung naga situ sanghyang
  Em                    Em
lamun rasa cinta beuki aya..
       Em       F#
jadi loba kahariwang..

(Chorus)
  Bm        Bm
raja raja polah
     G           Bm
karaha bodas cirahong
        A          G
samar rasa samar polah..
       G             Bm
bogoh mah teu bisa bohong..

   Bm       Bm
cinta kabupaten
       G             Bm
ka cinta hayang nu paten
     A         G
tasik tasikmalaya..
     G          (Bm)
nu asih moal sulaya..

(Outro) Bm Bm G Bm
        Bm Bm G Bm

Chord Duriat Tasik