Kunci Gitar Didi Kempot - Lahir Lan Bathinku



(Intro) Am Em F G C G

  C                  G
rungokno suaraku.. suaraning atiku..
    F    G         C
cerito.. neng sliramu..
 C                  G
ati iki ikhlas.. ikhlas nresnanimu
  F    G         C
meremo neng pangkonku..
         F                   G
sing nggawe nyowo.. ngerti karepku..

(Chorus)
 Am                  Em
aku sing wes janji.. seneng neng atimu
F       G       C    G
lahir.. lan bathinku..
Am                   Em
aku sing wes janji.. ngancani sliramu
F        G     C
nganti.. sak matiku..

    C                   G
yen sliramu ngerti.. sumpahing atiku
   F      G         C
nyowoku.. nggo sliramu..
         F                   G
sing nggawe nyowo.. ngerti karepku..

(Chorus)
 Am                  Em
aku sing wes janji.. seneng neng atimu
F       G       C    G
lahir.. lan bathinku..
Am                   Em
aku sing wes janji.. ngancani sliramu
F        G     C
nganti.. sak matiku..

(Int.) Am  Dm  G  C E
       F G C..

  Am                    Em
(aku sing wes janji.. seneng neng atimu)
   F         G     C  G
(lahir.. lan bathinku..)
  Am                      Em
(aku sing wis janji.. ngancani uripmu)
     F        G   C
(nganti.. sak matiku..)

(Chorus)
 Am                  Em
aku sing wes janji.. seneng neng atimu
F       G       C    G
lahir.. lan bathinku..
Am                   Em
aku sing wes janji.. ngancani sliramu
F        G     C
nganti.. sak matiku..
F        G     C
nganti.. sak matiku..



Didi Kempot - Lahir Lan Bathinku

(Intro) Em Bm C D G D

  G                  D
rungokno suaraku.. suaraning atiku..
    C    D         G
cerito.. neng sliramu..
 G                  D
ati iki ikhlas.. ikhlas nresnanimu
  C    D         G
meremo neng pangkonku..
         C                   D
sing nggawe nyowo.. ngerti karepku..

(Chorus)
 Em                  Bm
aku sing wes janji.. seneng neng atimu
C       D       G    D
lahir.. lan bathinku..
Em                   Bm
aku sing wes janji.. ngancani sliramu
C        D     G
nganti.. sak matiku..

    G                   D
yen sliramu ngerti.. sumpahing atiku
   C      D         G
nyowoku.. nggo sliramu..
         C                   D
sing nggawe nyowo.. ngerti karepku..

(Chorus)
 Em                  Bm
aku sing wes janji.. seneng neng atimu
C       D       G    D
lahir.. lan bathinku..
Em                   Bm
aku sing wes janji.. ngancani sliramu
C        D     G
nganti.. sak matiku..

(Int.) Em  Am  D  G B
       C D G..

  Em                    Bm
(aku sing wes janji.. seneng neng atimu)
   C         D     G  D
(lahir.. lan bathinku..)
  Em                      Bm
(aku sing wis janji.. ngancani uripmu)
     C        D   G
(nganti.. sak matiku..)

(Chorus)
 Em                  Bm
aku sing wes janji.. seneng neng atimu
C       D       G    D
lahir.. lan bathinku..
Em                   Bm
aku sing wes janji.. ngancani sliramu
C        D     G
nganti.. sak matiku..
C        D     G
nganti.. sak matiku..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: