Kunci Gitar Amanda D'Zuka - Malang Ninggal Kenangan



(Intro) Dm G C Am F  G

    C          G
sumilir wengi iki..
      Am
atiku ngangeni awakmu
    F       G           C
wes suwe.. aku ngenteni tekamu..
Dm      G            C         Am
tak tunggu nang ngisore uwit waru
        Dm
angenku kabur kanginan
         G
kelingan kowe pamitan..

    C          G         Am
aku ning kene isih ngenteni kowe..
 F             G        C
ojo sampe kowe karo liyane..
    Dm        G        C        Am
ninggalke kenangan.. kowe karo aku
     Dm                 G
neng kene.. neng kuta malang..

(Chorus)
 F                 Em         Am
alun alun malang.. seng tak kenang..
  Dm         G          C
kowe janji bakal bali sayang..
        Dm       G       C        Am
nanging tekan saiki ati iki ora tenang..
      Dm                 G
ngenteni tekamu.. nganti kebayang bayang..
G                      C
 kuto ngalam ninggal kenangan..

    C          G         Am
aku ning kene isih ngenteni kowe..
 F             G        C
ojo sampe kowe karo liyane..
    Dm        G        C        Am
ninggalke kenangan.. kowe karo aku
     Dm                 G
neng kene.. neng kuta malang..

(Chorus)
 F                 Em         Am
alun alun malang.. seng tak kenang..
  Dm         G          C
kowe janji bakal bali sayang..
        Dm       G       C        Am
nanging tekan saiki ati iki ora tenang..
      Dm                 G
ngenteni tekamu.. nganti kebayang bayang..
G                      C
 kuto ngalam ninggal kenangan..

(Int.) C G Am..
       F G C..
       Dm G C Am Dm  G..

F         Em         Am
cah ayu.. aku neng kene..
    Dm   G        C
aku yo.. kangen kowe..
 Dm         G           C       Am
esuk awan sore tak jogo tresno iki
         Dm
mbesuk kowe bakal ngerti
    G                 C
setiaku.. tulus teko ati..

(Chorus)
 F                 Em         Am
alun alun malang.. seng tak kenang..
  Dm         G          C
kowe janji bakal bali sayang..
        Dm       G       C        Am
nanging tekan saiki ati iki ora tenang..
      Dm                 G
ngenteni tekamu.. nganti kebayang bayang..
G                      C
 kuto ngalam ninggal kenangan..
Lihat Semua :

Chord Amanda D'Zuka - Malang Ninggal Kenangan

Chord Kunci Gitar lainnya: