Kunci Gitar Didi Kempot - Kowe Ojo Lara



(Intro) C Em F G
        C Em F G C..

C          Em       F          G
yen kowe lara.. aku mengko kepiye
C          Am        F        G
yen kowe sedih.. aku melu ngrasakne
C-Bm-Am          D
    aku tresno kowe..
      G
tresnaku ora mung ono neng lambe..

C          Em       F           G
yen kowe gelo.. ojo mung meneng wae
C         Am       F          G
yen aku salah.. njaluk pangapurane
C  Am          F    G     C
  aku seneng kowe.. selawase..

(Intro) F G Em Am
        F G C

G                      C
suwene wektu.. kairing tresno kang tuhu
G                    C
sedih tak enteni.. tekamu..
  G              C
kowe ojo loro.. ojo kelara
           F          G       C
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga

(Interlude) F G Em Am
            F G C
            F G Em Am
            F G C

C          Em         F            G
yen kowe kangen.. tak mesem neng impenmu
C          Am        F          G
nganti sewengi.. kanggo sangu turumu
C  Am          F    G     C
  aku kangen kowe.. salawase..

(Intro) F G Em Am
        F G C

G                      C
suwene wektu.. kairing tresno kang tuhu
G                    C
sedih tak enteni.. tekamu..
  G              C
kowe ojo loro.. ojo kelara
           F          G       C
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga

G               C
manise tresno.. ra biso ilang
G                       C
seprene kowe.. sing tak sayang
  G              C
kowe ojo lara.. ojo ojo lara
           F          G       C
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga..



Didi Kempot - Kowe Ojo Lara

(Intro) A C#m D E
        A C#m D E A..

A          C#m      D          E
yen kowe lara.. aku mengko kepiye
A          F#m       D        E
yen kowe sedih.. aku melu ngrasakne
A-G#m-F#m         B
     aku tresno kowe..
      E
tresnaku ora mung ono neng lambe..

A          C#m      D           E
yen kowe gelo.. ojo mung meneng wae
A         F#m      D          E
yen aku salah.. njaluk pangapurane
A  F#m         D    E     A
  aku seneng kowe.. selawase..

(Intro) D E C#m F#m
        D E A

E                      A
suwene wektu.. kairing tresno kang tuhu
E                    A
sedih tak enteni.. tekamu..
  E              A
kowe ojo loro.. ojo kelara
           D          E       A
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga

(Interlude) D E C#m F#m
            D E A
            D E C#m F#m
            D E A

A          C#m        D            E
yen kowe kangen.. tak mesem neng impenmu
A          F#m       D          E
nganti sewengi.. kanggo sangu turumu
A  F#m         D    E     A
  aku kangen kowe.. salawase..

(Intro) D E C#m F#m
        D E A

E                      A
suwene wektu.. kairing tresno kang tuhu
E                    A
sedih tak enteni.. tekamu..
  E              A
kowe ojo loro.. ojo kelara
           D          E       A
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga

E               A
manise tresno.. ra biso ilang
E                       A
seprene kowe.. sing tak sayang
  E              A
kowe ojo lara.. ojo ojo lara
           D          E       A
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: