Kunci Gitar Didi Kempot - Kowe Mlayu (Engkau Lari)



Capo di fret 2

(Intro) G Am D G
        C Bm Em Am D G D

G              Am
 tak tangisono wis emoh krungu
D              G
 wis ilang rasane tresnamu
Em               Am
 kowe lali mlayu ninggalake aku
  D                G       Am D
lungo tegane nyiksa uripku..

G             Am
 tak entenono wis emoh mulih
D          G
 tresnamu uwis malih
Em               Am
 kowe lali ninggali crito sing sedih
    D             G
nyiksa atiku sansoyo perih..

(Intro) Am Bm D G..

(Chorus)
     G             Em
gelo aku gelo, aku keloro-loro
  Am                    D
rasane ngiris-iris ning dodo..

(Intro) Am D G..

     G               Em
lara aku lara, atiku kelara-lara
       Am        D      G
nandur tresna thukule kuciwa..

(Intro) G Am D G
        C Bm Em Am D G D

G             Am
 tak entenono wis emoh mulih
D          G
 tresnamu uwis malih
Em               Am
 kowe lali ninggali crito sing sedih
    D             G
nyiksa atiku sansoyo perih..

(Intro) Am Bm D G

(Chorus)
     G             Em
gelo aku gelo, aku keloro-loro
  Am                    D
rasane ngiris-iris ning dodo..

(Intro) Am D G..

     G               Em
lara aku lara, atiku kelara-lara
       Am        D      G
nandur tresna thukule kuciwa..
       Am        D      G
nandur tresna thukule kuciwa..



Didi Kempot - Kowe Mlayu (Engkau Lari)

(Intro) A Bm E A
        D C#m F#m Bm E A E

A              Bm
 tak tangisono wis emoh krungu
E              A
 wis ilang rasane tresnamu
F#m              Bm
 kowe lali mlayu ninggalake aku
  E                A       Bm E
lungo tegane nyiksa uripku..

A             Bm
 tak entenono wis emoh mulih
E          A
 tresnamu uwis malih
F#m              Bm
 kowe lali ninggali crito sing sedih
    E             A
nyiksa atiku sansoyo perih..

(Intro) Bm C#m E A..

(Chorus)
     A             F#m
gelo aku gelo, aku keloro-loro
  Bm                    E
rasane ngiris-iris ning dodo..

(Intro) Bm E A..

     A               F#m
lara aku lara, atiku kelara-lara
       Bm        E      A
nandur tresna thukule kuciwa..

(Intro) A Bm E A
        D C#m F#m Bm E A E

A             Bm
 tak entenono wis emoh mulih
E          A
 tresnamu uwis malih
F#m              Bm
 kowe lali ninggali crito sing sedih
    E             A
nyiksa atiku sansoyo perih..

(Intro) Bm C#m E A

(Chorus)
     A             F#m
gelo aku gelo, aku keloro-loro
  Bm                    E
rasane ngiris-iris ning dodo..

(Intro) Bm E A..

     A               F#m
lara aku lara, atiku kelara-lara
       Bm        E      A
nandur tresna thukule kuciwa..
       Bm        E      A
nandur tresna thukule kuciwa..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: