Kunci Gitar Didi Kempot - Kalung Emas



Capo di fret 4

(Intro) C Am F G
        C Am F G

C                  Em
kalung emas.. sing ono gulumu
  F         G     C
saiki wis malih dadi biru..
Dm          G
luntur koyo tresnamu
Em          Am
luntur koyo atimu
F          Dm     Bb      G
saiki kowe lali karo aku..

C                 Em
kalung emas.. kui biyen tak tuku
    F        G           C
tak pasrahke mung kanggo sliramu
 Dm        G
gedhe roso tresnaku
Em              Am
 yo mung kanggo sliramu
F          G       C         C
ra nyono kowe lali karo aku..

(Chorus)
G               Am        Em
loro atiku.. atiku keloro loro
  F        G          C
rasane Banting tembus ning dodo

(Intro) Dm G C

G                    Am           Em
nangisku iki.. mergo kowe sing njalari
    F       Dm         G
kebangeten opo salahku iki..

        C       Fm G
opo dosaku iki..

(Interlude) C  Em  F G C
            Dm G Em Am
            F Dm Bb  G

C                 Em
kalung emas.. kui biyen tak tuku
    F        G           C
tak pasrahke mung kanggo sliramu
 Dm        G
gedhe roso tresnaku
Em              Am
 yo mung kanggo sliramu
F          G       C         C
ra nyono kowe lali karo aku..

(Chorus)
G               Am        Em
loro atiku.. atiku keloro loro
  F        G          C
rasane nganti tembus ning dodo

(Intro) Dm G C

G                    Am           Em
nangisku iki.. mergo kowe sing njalari
    F       Dm         G
kebangeten opo salahku iki..

        C       Fm G C
opo dosaku iki..



Didi Kempot - Kalung Emas

(Intro) E C#m A B
        E C#m A B

E                  G#m
kalung emas.. sing ono gulumu
  A         B     E
saiki wis malih dadi biru..
F#m         B
luntur koyo tresnamu
G#m         C#m
luntur koyo atimu
A          F#m    D       B
saiki kowe lali karo aku..

E                 G#m
kalung emas.. kui biyen tak tuku
    A        B           E
tak pasrahke mung kanggo sliramu
 F#m       B
gedhe roso tresnaku
G#m             C#m
 yo mung kanggo sliramu
A          B       E         E
ra nyono kowe lali karo aku..

(Chorus)
B               C#m       G#m
loro atiku.. atiku keloro loro
  A        B          E
rasane nganti tembus ning dodo

(Intro) F#m B E

B                    C#m          G#m
nangisku iki.. mergo kowe sing njalari
    A       F#m        B
kebangeten opo salahku iki..

        E       Am B
opo dosaku iki..

(Interlude) E  G#m  A B E
            F#m B G#m C#m
            A F#m D  B

E                 G#m
kalung emas.. kui biyen tak tuku
    A        B           E
tak pasrahke mung kanggo sliramu
 F#m       B
gedhe roso tresnaku
G#m             C#m
 yo mung kanggo sliramu
A          B       E         E
ra nyono kowe lali karo aku..

(Chorus)
B               C#m       G#m
loro atiku.. atiku keloro loro
  A        B          E
rasane nganti tembus ning dodo

(Intro) F#m B E

B                    C#m          G#m
nangisku iki.. mergo kowe sing njalari
    A       F#m        B
kebangeten opo salahku iki..

        E       Am B E
opo dosaku iki..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: