Kunci Gitar Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan



Capo di fret 1

(Intro) Em C D Em
        Em C D Em

       Em           Am
rino wengi tansah kelingan
         D         Em
perawan ayu Kalimantan
         Em              Am
bantal guling tak sayang sayang
         D           Em
nganti koyo wong kedanan

          G            D
cempedhak mas dudu nongko
         D               Em
mbiyen cedhak ra wani kondho
          G        D
neng opo sliramu lungo
          Am            Em
ninggal mulih ra kondho kondho

(Intro) C D Em

        Em        Am
saben dino aku ngelamun
       D         Em
tekan omah atiku bingung
         Em         Am
jane tresno ra wani nembung
       D             Em
rasane koyo wong linglung

        G             D
wangi wangi banyune sabun
        D            Em
tak rewangi adus kungkum
        G         D
trenaku ra bakal alum
        Am           Em
tak enteni yen mas'e purun..

(Int.) Em Am D Em
       D Em D Em

(Chorus)
 Em
aduh pak'e mak'e aduh..
          Am
hatiku rindu kangen tenanan
            D                 C
kangmasku pulang, kangmasku mulih
       Em
neng tanah sebrang..

(Intro) D Em

 Em
aduh pak'e mak'e aduh..
          Am
hatiku rindu kangen tenanan
            D                 C
kangmasku pulang, kangmasku mulih
       Em
neng tanah sebrang..

              D
beninge banyu kalimantan
                  C
mbiyen sing tak ombe sayang
        B          C       Em
ngelingake naliko mbiyen kenalan..

       Em           Am
rino wengi tansah kelingan
         D         Em
perawan ayu Kalimantan
         Em              Am
bantal guling tak sayang sayang
         D           Em
nganti koyo wong kedanan

          G            D
cempedhak mas dudu nongko
         D               Em
mbiyen cedhak ra wani kondho
          G        D
neng opo sliramu lungo
          Am            Em
ninggal mulih ra kondho kondho

(Int.) Em Am D Em
       D Em D Em

(Chorus)
 Em
aduh pak'e mak'e aduh..
          Am
hatiku rindu kangen tenanan
            D                 C
kangmasku pulang, kangmasku mulih
       Em
neng tanah sebrang..

(Intro) D Em

 Em
aduh pak'e mak'e aduh..
          Am
hatiku rindu kangen tenanan
            D                 C
kangmasku pulang, kangmasku mulih
       Em
neng tanah sebrang..

              D
beninge banyu kalimantan
                  C
mbiyen sing tak ombe sayang
        B          C       Em
ngelingake naliko mbiyen kenalan..

        Em        Am
saben dino aku ngelamun
       D         Em
tekan omah atiku bingung
         Em         Am
jane tresno ra wani nembung
       D             Em
rasane koyo wong linglung

        G             D
wangi wangi banyune sabun
        D            Em
tak rewangi adus kungkum
        G         D
trenaku ra bakal alum
        Am             Em
tak enteni yen mas'e purun..
        C            Em
tak enteni yen mas'e purun..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: