Kunci Gitar Saka Praja feat. Yan Vellia - Lungamu Ninggal Cerito



Capo di fret 4

(Intro) C Gm F Fm C D C G

C        G/B   Am  G
durung iso.. lali..
  F             G       C
kenangan sing wingi-wingi..
 Dm             G
abot enteng tak lakoni
      Em         Am
yen tibo.. aku kudu tangi
  Dm                   F    G
kuat ora kuat ra sah ditangisi..

C           G/B      Am  G
lungamu ninggal.. crito..
  F        G    C
lilo aku kudu lilo..
  Dm             G   F
masio banyu ning segoro
    Em       Am
tak banjiri eluh moto
     Dm       G              C     Gm C
kowe ra bakal iso bali ning ndunyo..

(Chorus)
         F    G           Em   Am
aku ning kene.. kowe ning kono..
         Dm
aku mbok kancani
        G          C
senajan mung lewat ngimpi..
         F     G             Em   Am
aku ning dunyo.. kowe ning suargo..
         Dm             G         C
mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

(Int.) D# Dm C# Cm
       Fm Gm G# G..

C           G/B    Am  G
lungamu ninggal crito..
  F        G    C
lilo aku kudu lilo..
  Dm             G
masio banyu ning segoro
    Em       Am
tak banjiri eluh moto
     Dm       G              C     Gm C
kowe ra bakal iso bali ning ndunyo..

(Chorus)
         F    G           Em   Am
aku ning kene.. kowe ning kono..
         Dm
aku mbok kancani
        G          C
senajan mung lewat ngimpi..
         F     G             Em   Am
aku ning dunyo.. kowe ning suargo..
         Dm             G         C
mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

 F        G       Em   
(mas.. pancen ora gampang..)
    A          Dm
(anggonmu berjuang..)
       G         C
(kangenmu ra ketulungan..)

 F          G      Em
(mas.. mbok yo ojo nangis..)
  A           Dm
(sing uwis yo uwis..)
   G            C
(dadi wong sing waswis..)

(Chorus)
         F    G           Em   Am
aku ning kene.. kowe ning kono..
         Dm
aku mbok kancani
        G          C
senajan mung lewat ngimpi..
         F     G             Em   Am
aku ning dunyo.. kowe ning suargo..
         Dm
mantepno lakuku
        G         C G/B  Am
neruske perjuanganmu..
         Dm             G         C
mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

C           G/B    Am  G
lungamu ninggal crito..
  F        G     C
lilo aku kudu.. lilo..



Saka Praja feat. Yan Vellia - Lungamu Ninggal Cerito

(Intro) E Bm A Am E F# E B

E        B/D#  C#m B
durung iso.. lali..
  A             B       E
kenangan sing wingi-wingi..
 F#m            B
abot enteng tak lakoni
      G#m        C#m
yen tibo.. aku kudu tangi
  F#m                  A    B
kuat ora kuat ra sah ditangisi..

E           B/D#     C#m B
lungamu ninggal.. crito..
  A        B    E
lilo aku kudu lilo..
  F#m            B   A
masio banyu ning segoro
    G#m      C#m
tak banjiri eluh moto
     F#m      B              E     Bm E
kowe ra bakal iso bali ning ndunyo..

(Chorus)
         A    B           G#m  C#m
aku ning kene.. kowe ning kono..
         F#m
aku mbok kancani
        B          E
senajan mung lewat ngimpi..
         A     B             G#m  C#m
aku ning dunyo.. kowe ning suargo..
         F#m            B         E
mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

(Int.) G F#m F Em
       Am Bm C  B..

E           B/D#   C#m B
lungamu ninggal crito..
  A        B    E
lilo aku kudu lilo..
  F#m            B
masio banyu ning segoro
    G#m      C#m
tak banjiri eluh moto
     F#m      B              E     Bm E
kowe ra bakal iso bali ning ndunyo..

(Chorus)
         A    B           G#m  C#m
aku ning kene.. kowe ning kono..
         F#m
aku mbok kancani
        B          E
senajan mung lewat ngimpi..
         A     B             G#m  C#m
aku ning dunyo.. kowe ning suargo..
         F#m            B         E
mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

 A        B       G#m  
(mas.. pancen ora gampang..)
    C#         F#m
(anggonmu berjuang..)
       B         E
(kangenmu ra ketulungan..)

 A          B      G#m
(mas.. mbok yo ojo nangis..)
  C#          F#m
(sing uwis yo uwis..)
   B            E
(dadi wong sing waswis..)

(Chorus)
         A    B           G#m  C#m
aku ning kene.. kowe ning kono..
         F#m
aku mbok kancani
        B          E
senajan mung lewat ngimpi..
         A     B             G#m  C#m
aku ning dunyo.. kowe ning suargo..
         F#m
mantepno lakuku
        B         E B/D# C#m
neruske perjuanganmu..
         F#m            B         E
mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

E           B/D#   C#m B
lungamu ninggal crito..
  A        B     E
lilo aku kudu.. lilo..
Lihat Semua Chord Saka Praja
Posted on : by
Related Chords: