Kunci Gitar Didi Kempot - Digondol Kucing feat. Irenne Ghea



(Intro) C  Dm G C
        F  C  G  C G

C                       G
botole garing, entek isine
G                        C
iwake ilang, digondhol kucing
C                         F
tak ilang-iling, kari tilase
F         C           G           C
tiwas kepengen ndhuk, digondhol kucing

C                               G
setengah mateng mas, tempe mendoan
G                             C
ngersakke pinten.. kangge surungan
C                                F
setengah mendem mas, terbang melayang
F          C         G         C
nganti ra eling eee, uwis lali tenan

(Intro) Dm G C
        Dm G C

         Dm
angkat tangan tinggi-tinggi
          Em
goyang ngibing sampai pagi
         Dm       G            C
miring sithik sri ben tambah assoy
         Dm
jogingan ketiban sampur
          Em
kantuk nyawer ojo ngrangkul
       Dm       G             C
lapan enam mas, sing penting akur..

(Int.) C  G  G  C
       C  F  F C G C G

C                             G
ngesir wong manis, larang regane
G                              C
rak tinggal noleh, digondhol kucing
C                                F
ojo mungil lamis, abang abang lambe
F           C        G           C
tiwas tak pikir eee, digondhol kucing

C                               G
ngono yo ngono mas, neng ojo ngene
G                         C
ojo cemburu.. trus gawe gawe
C                                F
wong sampun telas mas, niki wektune
F         C        G              C
biso dilanjut mas, ngibing neng kene

(Intro) Dm G C
        Dm G C

         Dm
angkat tangan tinggi-tinggi
          Em
goyang ngibing sampai pagi
         Dm       G            C
miring sithik sri ben tambah assoy
        Dm
jogetan ketiban sampur
          Em
kantuk nyawer ojo ngrangkul
       Dm       G             C
lapan enam mas, sing penting akur..

         Dm    G           C
sing disawer.. digondhol kucing..

(Outro) C..



Didi Kempot - Digondol Kucing feat. Irenne Ghea

(Intro) A#  Cm F A#
        D#  A#  F  A# F

A#                      F
botole garing, entek isine
F                        A#
iwake ilang, digondhol kucing
A#                        D#
tak ilang-iling, kari tilase
D#        A#          F           A#
tiwas kepengen ndhuk, digondhol kucing

A#                              F
setengah mateng mas, tempe mendoan
F                             A#
ngersakke pinten.. kangge surungan
A#                               D#
setengah mendem mas, terbang melayang
D#         A#        F         A#
nganti ra eling eee, uwis lali tenan

(Intro) Cm F A#
        Cm F A#

         Cm
angkat tangan tinggi-tinggi
          Dm
goyang ngibing sampai pagi
         Cm       F            A#
miring sithik sri ben tambah assoy
         Cm
jogingan ketiban sampur
          Dm
kantuk nyawer ojo ngrangkul
       Cm       F             A#
lapan enam mas, sing penting akur..

(Int.) A#  F  F  A#
       A#  D#  D# A# F A# F

A#                            F
ngesir wong manis, larang regane
F                              A#
rak tinggal noleh, digondhol kucing
A#                               D#
ojo mungil lamis, abang abang lambe
D#          A#       F           A#
tiwas tak pikir eee, digondhol kucing

A#                              F
ngono yo ngono mas, neng ojo ngene
F                         A#
ojo cemburu.. trus gawe gawe
A#                               D#
wong sampun telas mas, niki wektune
D#        A#       F              A#
biso dilanjut mas, ngibing neng kene

(Intro) Cm F A#
        Cm F A#

         Cm
angkat tangan tinggi-tinggi
          Dm
goyang ngibing sampai pagi
         Cm       F            A#
miring sithik sri ben tambah assoy
        Cm
jogetan ketiban sampur
          Dm
kantuk nyawer ojo ngrangkul
       Cm       F             A#
lapan enam mas, sing penting akur..

         Cm    F           A#
sing disawer.. digondhol kucing..

(Outro) A#..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: