Kunci Gitar Irenne Ghea - Nyidam Sari



(Intro) C  F  Em..
        Em  G C F G C..

                 C
umpomo sliramu sekar melati..
F               Em
 aku kumbang nyidam sari..
Em              G      C       F
 umpomo sliramu margi, wong bagus..
         G       C
aku kang bakal.. ngliwati..

                    C
sineksen lintange luku, semono..
F                   Em
 janji prasetyaning ati..
Em                     G      C    F
 tansah kumanthil ning netro, rinoso..
    G             C
keroso rasaning ndriyo..

(Chorus)
                 F
midero sak jagad royo..
    C                   Em
kalingono.. wukir lan samudro..
Em             G           F
 nora ilang memanise adhuh..
             Em
dadi ati selawase..

       Em       C            F
naliko niro ing dalu.. atiku..
               Em
lam-lamen siro wong bagus..
Em               G       C  F
 nganti mati ora bakal.. lali..
        G         C
lha kae lintange mlaku..

(Intro) C  F  Em..
        Em  G C F G C..

                 C
umpomo sliramu sekar melati..
F               Em
 aku kumbang nyidam sari..
Em              G      C       F
 umpomo sliramu margi, wong bagus..
         G       C
aku kang bakal.. ngliwati..

                    C
sineksen lintange luku, semono..
F                   Em
 janji prasetyaning ati..
Em                     G      C    F
 tansah kumanthil ning netro, rinoso..
    G             C
keroso rasaning ndriyo..

(Chorus)
                 F
midero sak jagad royo..
    C                   Em
kalingono.. wukir lan samudro..
Em             G           F
 nora ilang memanise adhuh..
             Em
dadi ati selawase..

       Em       C            F
naliko niro ing dalu.. atiku..
               Em
lam-lamen siro wong bagus..
Em               G       C  F
 nganti mati ora bakal.. lali..
        G         C
lha kae lintange mlaku..



Irenne Ghea - Nyidam Sari

(Intro) A  D  C#m..
        C#m  E A D E A..

                 A
umpomo sliramu sekar melati..
D               C#m
 aku kumbang nyidam sari..
C#m             E      A       D
 umpomo sliramu margi, wong bagus..
         E       A
aku kang bakal.. ngliwati..

                    A
sineksen lintange luku, semono..
D                   C#m
 janji prasetyaning ati..
C#m                    E      A    D
 tansah kumanthil ning netro, rinoso..
    E             A
keroso rasaning ndriyo..

(Chorus)
                 D
midero sak jagad royo..
    A                   C#m
kalingono.. wukir lan samudro..
C#m            E           D
 nora ilang memanise adhuh..
             C#m
dadi ati selawase..

       C#m      A            D
naliko niro ing dalu.. atiku..
               C#m
lam-lamen siro wong bagus..
C#m              E       A  D
 nganti mati ora bakal.. lali..
        E         A
lha kae lintange mlaku..

(Intro) A  D  C#m..
        C#m  E A D E A..

                 A
umpomo sliramu sekar melati..
D               C#m
 aku kumbang nyidam sari..
C#m             E      A       D
 umpomo sliramu margi, wong bagus..
         E       A
aku kang bakal.. ngliwati..

                    A
sineksen lintange luku, semono..
D                   C#m
 janji prasetyaning ati..
C#m                    E      A    D
 tansah kumanthil ning netro, rinoso..
    E             A
keroso rasaning ndriyo..

(Chorus)
                 D
midero sak jagad royo..
    A                   C#m
kalingono.. wukir lan samudro..
C#m            E           D
 nora ilang memanise adhuh..
             C#m
dadi ati selawase..

       C#m      A            D
naliko niro ing dalu.. atiku..
               C#m
lam-lamen siro wong bagus..
C#m              E       A  D
 nganti mati ora bakal.. lali..
        E         A
lha kae lintange mlaku..
Lihat Semua :

Irenne Ghea

Chord Kunci Gitar lainnya: