Kunci Gitar Dhevy Geranium - Cidro Songo Chord



Capo di fret 4

(Intro) C  Fm  Am G F  G..

C         Gm         Dm
 pengenku kowe.. ngerteni..
    Fm                     C
opo sing ono ning njero atiku..
      G
sak tenane..

C         Gm            Dm
 gede tresnoku.. kanggo kowe..
        Fm                   C
senajan tresnomu wes ono liyane..
      G
dudu aku..

Fm      C      Fm         C
 tegone atimu.. ninggalke tresnoku..
Em                      Am
ning endi janjimu ning aku..
Dm                   G
rabakal selawase ninggal aku..

(Chorus)
               C
yen kowe ngerteni.. aku..
         Am
loro rasane.. atiku..
             Dm
naliko ngerteni..
                    F
kowe sing tak tresnani..
     G
nyatane.. kowe ngeliyo ati..

               C
yen kowe ngerteni.. aku..
          Am
perih rasane.. atiku..
                    Dm
tresno sing tak lakoni..
                  F
kabeh kanggo sliramu..
          G
nanging kowe.. tego ninggal aku..

(Int.) F  Dm  Am  G
       F  Fm  G..

Fm      C      Fm         C
 tegone atimu.. ninggalke tresnoku..
Em                      Am
ning endi janjimu ning aku..
Dm                   G
rabakal selawase ninggal aku..

(Chorus)
               C
yen kowe ngerteni.. aku..
         Am
loro rasane.. atiku..
             Dm
naliko ngerteni..
                    F
kowe sing tak tresnani..
     G
nyatane.. kowe ngeliyo ati..

               C
yen kowe ngerteni.. aku..
          Am
perih rasane.. atiku..
                    Dm
tresno sing tak lakoni..
                  F
kabeh kanggo sliramu..
          G
nanging kowe.. tego ninggal aku..

(Outro) Dm  F  G..
        G-Am-Bm-Dm-C G-C



Dhevy Geranium - Cidro Songo

(Intro) E  Am  C#m B A  B..

E         Bm         F#m
 pengenku kowe.. ngerteni..
    Am                     E
opo sing ono ning njero atiku..
      B
sak tenane..

E         Bm            F#m
 gede tresnoku.. kanggo kowe..
        Am                   E
senajan tresnomu wes ono liyane..
      B
dudu aku..

Am      E      Am         E
 tegone atimu.. ninggalke tresnoku..
G#m                     C#m
ning endi janjimu ning aku..
F#m                  B
rabakal selawase ninggal aku..

(Chorus)
               E
yen kowe ngerteni.. aku..
         C#m
loro rasane.. atiku..
             F#m
naliko ngerteni..
                    A
kowe sing tak tresnani..
     B
nyatane.. kowe ngeliyo ati..

               E
yen kowe ngerteni.. aku..
          C#m
perih rasane.. atiku..
                    F#m
tresno sing tak lakoni..
                  A
kabeh kanggo sliramu..
          B
nanging kowe.. tego ninggal aku..

(Int.) A  F#m  C#m  B
       A  Am  B..

Am      E      Am         E
 tegone atimu.. ninggalke tresnoku..
G#m                     C#m
ning endi janjimu ning aku..
F#m                  B
rabakal selawase ninggal aku..

(Chorus)
               E
yen kowe ngerteni.. aku..
         C#m
loro rasane.. atiku..
             F#m
naliko ngerteni..
                    A
kowe sing tak tresnani..
     B
nyatane.. kowe ngeliyo ati..

               E
yen kowe ngerteni.. aku..
          C#m
perih rasane.. atiku..
                    F#m
tresno sing tak lakoni..
                  A
kabeh kanggo sliramu..
          B
nanging kowe.. tego ninggal aku..

(Outro) F#m  A  B..
        B-C#m-D#m-F#m-E B-E

Chord Dhevy Geranium - Cidro Songo

Lihat Semua :