Kunci Gitar NDX A.K.A - Pamit Kerjo


AutoScroll  

Capo di fret 3

(Intro) C G C G B
        C G Am Cm

G                  D
 dek sorry bukane aku ra sayang..
-Bm Em                 Bm
     kabeh iki mergo lagi kahanan
    C     D     Bm          Em
dek ngertio.. lungaku pamit kerjo
    Am       D            G
aku janji ra golek wong liyo..

G
 sing tak jaluk mung siji
               D
kowe tetep setia
D
 tak tinggal lunga kerjo
              Em
kowe ojo mendua
                               Bm
ojo nganti miker aku sing ora-ora
                               C
kita setia nanti pasti kan bahagia

           D                       Bm
mugo wae kowe ning kono ra ilang roso
            Em                   Am
aku janji perasaanmu bakal tak jogo
              D                 G
wes cukup semene awak dewe le padu
              G
hop stop dek aku cinta kepada dirimu

(Chorus)
G                  D       Bm
 dek sorry bukane aku ra sayang
Em                 Bm
 kabeh iki mergo lagi kahanan
    C     D     Bm          Em
dek ngertio.. lungaku pamit kerjo
    Am       D            G
aku janji ra golek wong liyo..

G                                   D
 wes rasah nesunan opo meneh cemburuan
                                  Em
jenenge percintaan mesti akeh pacoban
                         Bm
saiki atimu digawe sek tenang
                                   C
tresnaku marang sliramu ora bakal ilang

            D           Bm
panas udan uwes tak lakoni
                  Em                 Am
kabeh mung kanggo kowe sek tak tresnani
                 D           G
dongakno kang masmu akeh rejeki
                   G
insyaallah taun ngarep awak dewe rabi

G                    D
 mas tak dongakke lancar rejekimu
Em                  Bm
 insyaallah taun ngarep lamar aku
C       D           Bm          Em
 jujur aku pengen cepet di halalkan
    Am        D           G
samawa urip bareng panjenengan

(Chorus)
G                  D       Bm
 dek sorry bukane aku ra sayang
Em                 Bm
 kabeh iki mergo lagi kahanan
    C     D     Bm          Em
dek ngertio.. lungaku pamit kerjo
    Am       D            G
aku janji ra golek wong liyo..

G                  D       Bm
 dek sorry bukane aku ra sayang
Em                 Bm
 kabeh iki mergo lagi kahanan
    C     D     Bm          Em
dek ngertio.. lungaku pamit kerjo
    Am       D            G
aku janji ra golek wong liyo..

G                   D          Bm
suatu saat nanti pasti kan bahagia
Em                 Bm
 aku dan kamu akan menjadi kita
C          D          Bm         Em
 hingga sampai nanti usia kita tua
       Am         D          G
sampai akhirnya kita tutup mata
       Am          D       G
sampai berhentinya nafas kita..



NDX A.K.A - Pamit Kerjo

(Intro) D# Bb D# Bb D
        D# Bb Cm D#m

Bb                 F
 dek sorry bukane aku ra sayang..
-Dm Gm                 Dm
     kabeh iki mergo lagi kahanan
    D#    F     Dm          Gm
dek ngertio.. lungaku pamit kerjo
    Cm       F            Bb
aku janji ra golek wong liyo..

Bb
 sing tak jaluk mung siji
               F
kowe tetep setia
F
 tak tinggal lunga kerjo
              Gm
kowe ojo mendua
                               Dm
ojo nganti miker aku sing ora-ora
                               D#
kita setia nanti pasti kan bahagia

           F                       Dm
mugo wae kowe ning kono ra ilang roso
            Gm                   Cm
aku janji perasaanmu bakal tak jogo
              F                 Bb
wes cukup semene awak dewe le padu
              Bb
hop stop dek aku cinta kepada dirimu

(Chorus)
Bb                 F       Dm
 dek sorry bukane aku ra sayang
Gm                 Dm
 kabeh iki mergo lagi kahanan
    D#    F     Dm          Gm
dek ngertio.. lungaku pamit kerjo
    Cm       F            Bb
aku janji ra golek wong liyo..

Bb                                  F
 wes rasah nesunan opo meneh cemburuan
                                  Gm
jenenge percintaan mesti akeh pacoban
                         Dm
saiki atimu digawe sek tenang
                                   D#
tresnaku marang sliramu ora bakal ilang

            F           Dm
panas udan uwes tak lakoni
                  Gm                 Cm
kabeh mung kanggo kowe sek tak tresnani
                 F           Bb
dongakno kang masmu akeh rejeki
                   Bb
insyaallah taun ngarep awak dewe rabi

Bb                   F
 mas tak dongakke lancar rejekimu
Gm                  Dm
 insyaallah taun ngarep lamar aku
D#      F           Dm          Gm
 jujur aku pengen cepet di halalkan
    Cm        F           Bb
samawa urip bareng panjenengan

(Chorus)
Bb                 F       Dm
 dek sorry bukane aku ra sayang
Gm                 Dm
 kabeh iki mergo lagi kahanan
    D#    F     Dm          Gm
dek ngertio.. lungaku pamit kerjo
    Cm       F            Bb
aku janji ra golek wong liyo..

Bb                 F       Dm
 dek sorry bukane aku ra sayang
Gm                 Dm
 kabeh iki mergo lagi kahanan
    D#    F     Dm          Gm
dek ngertio.. lungaku pamit kerjo
    Cm       F            Bb
aku janji ra golek wong liyo..

Bb                  F          Dm
suatu saat nanti pasti kan bahagia
Gm                 Dm
 aku dan kamu akan menjadi kita
D#         F          Dm         Gm
 hingga sampai nanti usia kita tua
       Cm         F          Bb
sampai akhirnya kita tutup mata
       Cm          F       Bb
sampai berhentinya nafas kita..
Lihat Semua Chord NDX A.K.A
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: