Kunci Gitar Dhevy Geranium - Sing Tak Sayang Ilang





(Intro) C Am F G

  C                Am
kowe wong sing tresnani
   F                G
saiki malah nggudo ati..
Em                    Am
janjimu pengen urep bebarengan
     F                  G
tapi nyatane tresnaku kapusan..

 C                Am
aku.. ora bakal lali..
       F                 G
karo kowe.. sing tau ono ning ati
Em      A                        Dm
nyatane.. tresnoku sing mbok sepelehke
          F                      G
tak tahan tahan atiku tambah kelaran..

(Chorus)
         C
seng tak sayang wes ilang
      Am
mergo akeh pacoban
       F
kowe mblenjani janji
          G
ninggalne aku dewean
         C
seng tak sayang wes ilang
      Am
mergo kalah saingan
     F
kowe ninggalne aku
        G
ngaboti wong wadon liyan

C
 seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang
Am
 mergo tresnaku ro kowe
wes akeh pacoban
F
 kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean
G
 wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran

C
 seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang
Am
 mergo tresnaku ro kowe
wes akeh pacoban
F
 kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean
G
 wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran

(Int.) Am Em Dm G.. C

 C              Am
aku.. ora bakal lali..
       F                 G
karo kowe.. sing tau ono ning ati
Em      A                        Dm
nyatane.. tresnoku sing mbok sepelehke
          F                      G
tak tahan tahan atiku tambah kelaran..

(Chorus)
         C
seng tak sayang wes ilang
      Am
mergo akeh pacoban
       F
kowe mblenjani janji
          G
ninggalne aku dewean
         C
seng tak sayang wes ilang
      Am
mergo kalah saingan
     F
kowe ninggalne aku
        G
ngaboti wong wadon liyan

C
 seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang
Am
 mergo tresnaku ro kowe
wes akeh pacoban
F
 kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean
G
 wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran

C
 seng tak sayang ilang
seng tak sayang ilang
Am
 mergo tresnaku ro kowe
wes akeh pacoban
F
 kowe mblenjani janji
ninggalne aku dewean
G
 wes tak tahan tahan
atiku tambah kelaran

(Chorus)
         C
seng tak sayang wes ilang
      Am
mergo akeh pacoban
       F
kowe mblenjani janji
          G
ninggalne aku dewean
         C
seng tak sayang wes ilang
      Am
mergo kalah saingan
     F
kowe ninggalne aku
        G
ngaboti wong wadon liyan

         C
seng tak sayang wes ilang
      Am
mergo akeh pacoban
       F
kowe mblenjani janji
          G
ninggalne aku dewean
         C
seng tak sayang wes ilang
      Am
mergo kalah saingan
     F
kowe ninggalne aku
        G
ngaboti wong wadon liyan

(Outro) C G F Em  C G C

Lihat Semua Chord Dhevy Geranium
Posted on : by
Related Chords: