Kunci Gitar Dhevy Geranium - Wong Nomer 2 (Reggae Version)



🎸 Ciptan : Irawan Firmansyah

(Intro) Dm G Em Am
        Fm C Fm G..

  C        G/B       Am Em
bingung.. aku kudu piye..
      F          G          C
kok koyo ngene dalan uripku iki..
     Dm
dadi wong nomer loro
Am
neng jero atimu..
       F                        G
mung mangan ati.. sing tak rasakne..

(Chorus)
       C               G
duh Gusti.. bayangan nopo..
      Am                     Em
kok jodohne wong.. sing tak jogo..
    F
yen pancen wes takdire
       C           Am
aku nyuwun jembar ati..
    Dm       G            C
duh Gusti.. aku njaluk ganti..

(Int.) Am Dm G C
       Am Dm F G C..

       C       G/B       Am    Em
yen pancen.. dadi dalane Gusti..
   F             G         C
mbesok aku bakal kelangan awakmu..
      Dm             G
tak titipke sangkeng wengi
    Em            Am
cerito.. kenangan iki
     F            G         C   G
awak'e dewe raiso podo nduweni..

    C            G/B         Am  Em
kahanan opo sing kudu tak tompo..
      F          G          C
kok koyo ngene dalan uripku iki..
     Dm
dadi wong nomer loro
     Am
neng jero atimu..
       F                        G
mung mangan ati.. sing tak rasakne..

(Chorus)
G-F  -Em C               G
  duh Gusti.. bayangan nopo..
      Am                     Em
kok jodohne wong.. sing tak jogo..
    F
yen pancen wes takdire
       C           Am
aku nyuwun jembar ati..
    Dm       G            C
duh Gusti.. aku njaluk ganti..
    Dm    G                 G#   G   C
duh Gusti.. enggal paringi ganti.. huu..



Dhevy Geranium - Wong Nomer 2 (Reggae Version)

(Intro) Am D Bm Em
        Cm G Cm D..

  G        D/F#      Em Bm
bingung.. aku kudu piye..
      C          D          G
kok koyo ngene dalan uripku iki..
     Am
dadi wong nomer loro
Em
neng jero atimu..
       C                        D
mung mangan ati.. sing tak rasakne..

(Chorus)
       G               D
duh Gusti.. bayangan nopo..
      Em                     Bm
kok jodohne wong.. sing tak jogo..
    C
yen pancen wes takdire
       G           Em
aku nyuwun jembar ati..
    Am       D            G
duh Gusti.. aku njaluk ganti..

(Int.) Em Am D G
       Em Am C D G..

       G       D/F#      Em    Bm
yen pancen.. dadi dalane Gusti..
   C             D         G
mbesok aku bakal kelangan awakmu..
      Am             D
tak titipke sangkeng wengi
    Bm            Em
cerito.. kenangan iki
     C            D         G   D
awak'e dewe raiso podo nduweni..

    G            D/F#        Em  Bm
kahanan opo sing kudu tak tompo..
      C          D          G
kok koyo ngene dalan uripku iki..
     Am
dadi wong nomer loro
     Em
neng jero atimu..
       C                        D
mung mangan ati.. sing tak rasakne..

(Chorus)
D-C  -Bm G               D
  duh Gusti.. bayangan nopo..
      Em                     Bm
kok jodohne wong.. sing tak jogo..
    C
yen pancen wes takdire
       G           Em
aku nyuwun jembar ati..
    Am       D            G
duh Gusti.. aku njaluk ganti..
    Am    D                 D#   D   G
duh Gusti.. enggal paringi ganti.. huu..
Lihat Semua Chord Dhevy Geranium
Posted on : by
Related Chords: