Kunci Gitar Golek Ganti - Fera Chocolatos feat. Dhevy Geranium Chord



(Intro) C Em Am..
        F G C..
        C Em Am..
        F G C..

C  Em      Am          Em
i..barate angin lelakonku..
   F          G            C
tanpo arah ra no sing di tuju..
C   Em         Am            Em
ti..bo tangiku mung kanggo kowe..
     F          G               C
ning tresnoku malah mbok gampangne..

F            C
sing tak tresno..
    Dm    G      C
wes mileh wong liyo..
F      Em      Dm    G     C
ati pasrah.. senajan wes bubrah..

(Chorus)
                  F
jarene arep ngancani..
        G             C
susah seneng nganti mati..
                     Dm
jebul mung ngukir crito loro
  G               C
malah mbok tinggalno..

                   F
yen akhire koyo ngene..
      G            Am
aku mileh mundur wae..
                 Dm
ra bakal tak getuni
      G            C
aku bakal golek ganti..

(Int.) Am     F  Am     F
        haa aaa.. huu uuu..
          G
       huuu.. uuu..

C  Em      Am          Em
i..barate angin lelakonku..
   F          G            C
tanpo arah ra no sing di tuju..
C   Em         Am            Em
ti..bo tangiku mung kanggo kowe..
     F          G               C
ning tresnoku malah mbok gampangne..

F            C
sing tak tresno..
    Dm    G      C
wes mileh wong liyo..
F      Em      Dm    G     C
ati pasrah.. senajan wes bubrah..

(Chorus)
                  F
jarene arep ngancani..
        G             C
susah seneng nganti mati..
                     Dm
jebul mung ngukir crito loro
  G               C
malah mbok tinggalno..

                   F
yen akhire koyo ngene..
      G            Am
aku mileh mundur wae..
                 Dm
ra bakal tak getuni
      G            C
aku bakal golek ganti..

                  F
jarene arep ngancani..
        G             C
susah seneng nganti mati..
                     Dm
jebul mung ngukir crito loro
  G               C
malah mbok tinggalno..

                   F
yen akhire koyo ngene..
      G            Am
aku mileh mundur wae..
                 Dm
ra bakal tak getuni
      G            C
aku bakal golek ganti..
                 Dm
ra bakal tak getuni
      G            F
aku bakal golek ganti..
F        G
howowowo hu..
 G           C
aku golek ganti..



Chord Golek Ganti - Fera Chocolatos feat. Dhevy Geranium

(Intro) B D#m G#m..
        E F# B..
        B D#m G#m..
        E F# B..

B  D#m     G#m         D#m
i..barate angin lelakonku..
   E          F#           B
tanpo arah ra no sing di tuju..
B   D#m        G#m           D#m
ti..bo tangiku mung kanggo kowe..
     E          F#              B
ning tresnoku malah mbok gampangne..

E            B
sing tak tresno..
    C#m   F#     B
wes mileh wong liyo..
E      D#m     C#m   F#    B
ati pasrah.. senajan wes bubrah..

(Chorus)
                  E
jarene arep ngancani..
        F#            B
susah seneng nganti mati..
                     C#m
jebul mung ngukir crito loro
  F#              B
malah mbok tinggalno..

                   E
yen akhire koyo ngene..
      F#           G#m
aku mileh mundur wae..
                 C#m
ra bakal tak getuni
      F#           B
aku bakal golek ganti..

(Int.) G#m    E  G#m    E
        haa aaa.. huu uuu..
          F#
       huuu.. uuu..

B  D#m     G#m         D#m
i..barate angin lelakonku..
   E          F#           B
tanpo arah ra no sing di tuju..
B   D#m        G#m           D#m
ti..bo tangiku mung kanggo kowe..
     E          F#              B
ning tresnoku malah mbok gampangne..

E            B
sing tak tresno..
    C#m   F#     B
wes mileh wong liyo..
E      D#m     C#m   F#    B
ati pasrah.. senajan wes bubrah..

(Chorus)
                  E
jarene arep ngancani..
        F#            B
susah seneng nganti mati..
                     C#m
jebul mung ngukir crito loro
  F#              B
malah mbok tinggalno..

                   E
yen akhire koyo ngene..
      F#           G#m
aku mileh mundur wae..
                 C#m
ra bakal tak getuni
      F#           B
aku bakal golek ganti..

                  E
jarene arep ngancani..
        F#            B
susah seneng nganti mati..
                     C#m
jebul mung ngukir crito loro
  F#              B
malah mbok tinggalno..

                   E
yen akhire koyo ngene..
      F#           G#m
aku mileh mundur wae..
                 C#m
ra bakal tak getuni
      F#           B
aku bakal golek ganti..
                 C#m
ra bakal tak getuni
      F#           E
aku bakal golek ganti..
E        F#
howowowo hu..
 F#          B
aku golek ganti..

Chord Golek Ganti - Fera Chocolatos feat. Dhevy Geranium

Lihat Semua :