Kunci Gitar Rindy Safira - Tembang Tresno Pancur7



(Intro) F G C G

C                 Em
 gemercik suarane banyu..
Am                    Em
 ngelingke waktu awal ketemu..
   F                C     G/B Am
mbiyen ning kene.. aku ro ko..we..
 Dm                        G
aku sih eling nganti tekan seprene..

C                     Em
 semilir angin kang teko..
Am                   Em
 melu moro nggowo tembang tresno..
F                    C    G/B Am
seh ra ilang.. teko njero mo..to..
  Dm        G         C
nalikane ngiket janji setio..

(Chorus)
    Am            Em
lerenge gunung pandan..
        F        C
nyimpen sewu kenangan..
  Dm       G         C
naliko aku ro kowe sesambungan..
         Am      Em
gemercik suarane banyu..
  F        C
dadi saksi bisu..
    Dm         G               C
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..

(Int.) F G C -G/B Am
       Dm G C
       F G C -G/B Am
       Dm G C

C                     Em
 semilir angin kang teko..
Am                   Em
 melu moro nggowo tembang tresno..
F                    C    G/B Am
seh ra ilang.. teko njero mo..to..
  Dm        G         C
nalikane ngiket janji setio..

(Chorus)
    Am            Em
lerenge gunung pandan..
        F        C
nyimpen sewu kenangan..
  Dm       G         C
naliko aku ro kowe sesambungan..
         Am      Em
gemercik suarane banyu..
  F        C
dadi saksi bisu..
    Dm         G               C
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..

    Am            Em
lerenge gunung pandan..
        F        C
nyimpen sewu kenangan..
  Dm       G         C
naliko aku ro kowe sesambungan..
         Am      Em
gemercik suarane banyu..
  F        C
dadi saksi bisu..
    Dm         G               C
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..
    Dm         G               C
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..



Rindy Safira - Tembang Tresno Pancur7

(Intro) D# F A# F

A#                Dm
 gemercik suarane banyu..
Gm                    Dm
 ngelingke waktu awal ketemu..
   D#               A#    F/A Gm
mbiyen ning kene.. aku ro ko..we..
 Cm                        F
aku sih eling nganti tekan seprene..

A#                    Dm
 semilir angin kang teko..
Gm                   Dm
 melu moro nggowo tembang tresno..
D#                   A#   F/A Gm
seh ra ilang.. teko njero mo..to..
  Cm        F         A#
nalikane ngiket janji setio..

(Chorus)
    Gm            Dm
lerenge gunung pandan..
        D#       A#
nyimpen sewu kenangan..
  Cm       F         A#
naliko aku ro kowe sesambungan..
         Gm      Dm
gemercik suarane banyu..
  D#       A#
dadi saksi bisu..
    Cm         F               A#
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..

(Int.) D# F A# -F/A Gm
       Cm F A#
       D# F A# -F/A Gm
       Cm F A#

A#                    Dm
 semilir angin kang teko..
Gm                   Dm
 melu moro nggowo tembang tresno..
D#                   A#   F/A Gm
seh ra ilang.. teko njero mo..to..
  Cm        F         A#
nalikane ngiket janji setio..

(Chorus)
    Gm            Dm
lerenge gunung pandan..
        D#       A#
nyimpen sewu kenangan..
  Cm       F         A#
naliko aku ro kowe sesambungan..
         Gm      Dm
gemercik suarane banyu..
  D#       A#
dadi saksi bisu..
    Cm         F               A#
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..

    Gm            Dm
lerenge gunung pandan..
        D#       A#
nyimpen sewu kenangan..
  Cm       F         A#
naliko aku ro kowe sesambungan..
         Gm      Dm
gemercik suarane banyu..
  D#       A#
dadi saksi bisu..
    Cm         F               A#
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..
    Cm         F               A#
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..
Lihat Semua :

Rindy Safira

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.