Kunci Gitar Dhe Baz - Dewe Wani



Capo di fret 4

(Intro) Am Am Dm Am
        E G#m Am Bm E

  Am   Dm    E          Am A
bingu..ung.. aku kudu pie..
           Dm                  E
merjuangke kowe sing pasti akhire..
          Am    A
amung pepisahan..
            Dm              E
mergo sadar aku.. aku iki sopo
           Am      G#m E
ora nduwe opo opo..

  Am  Dm    E           Am   A
tena..an.. opo sing tak roso..
               Dm            E
kepenggak wong tuomu ora setuju..
         Am     A
dewe bebarengan..
             Dm              E
mergo ngerti aku.. aku iki sopo
           Am
ora nduwe opo opo..

       G                C
umpomo diteruske malah aku loro dewe
    Dm              E
yen tak ikhlaske.. aku iseh sayang..

(Chorus)
    Am      Em
selawase sliramu neng ati
         Dm
snadyan aku iki ngerti
     E
ora iso dadi siji..
      Am        Em
tak lakoni.. kanthi kuat ati
     Dm
siso uripku iki
       E
tak pasrahke marang Gusti..
         Dm   Am  Dm  E
aku dewe wani..

(Int.) Cm  Gm  Dm  Am

       G                C
umpomo diteruske malah aku loro dewe
    Dm              E
yen tak ikhlaske.. aku iseh sayang..

(Chorus)
    Am      Em
selawase sliramu neng ati
         Dm
snadyan aku iki ngerti
     E
ora iso dadi siji..
      Am        Em
tak lakoni.. kanthi kuat ati
     Dm
siso uripku iki
       E
tak pasrahke marang Gusti..

    Am      Em
selawase sliramu neng ati
         Dm
snadyan aku iki ngerti
     E
ora iso dadi siji..
    Am          Em
tak lakoni.. kanthi kuat ati
     Dm
siso uripku iki
       E
tak pasrahke marang Gusti..
         Am   G F
aku dewe wani..
 E       Am   G F
aku dewe wani..
 E       Am   G F
aku dewe wani..
 E       Am   G F
aku dewe wani..
 E           Am
aku dewe.. wani..



Dhe Baz - Dewe Wani

(Intro) C#m C#m F#m C#m
        G# Cm C#m D#m G#

  C#m  F#m   G#         C#m C#
bingu..ung.. aku kudu pie..
           F#m                 G#
merjuangke kowe sing pasti akhire..
          C#m   C#
amung pepisahan..
            F#m             G#
mergo sadar aku.. aku iki sopo
           C#m     Cm G#
ora nduwe opo opo..

  C#m F#m   G#          C#m  C#
tena..an.. opo sing tak roso..
               F#m           G#
kepenggak wong tuomu ora setuju..
         C#m    C#
dewe bebarengan..
             F#m             G#
mergo ngerti aku.. aku iki sopo
           C#m
ora nduwe opo opo..

       B                E
umpomo diteruske malah aku loro dewe
    F#m             G#
yen tak ikhlaske.. aku iseh sayang..

(Chorus)
    C#m     G#m
selawase sliramu neng ati
         F#m
snadyan aku iki ngerti
     G#
ora iso dadi siji..
      C#m       G#m
tak lakoni.. kanthi kuat ati
     F#m
siso uripku iki
       G#
tak pasrahke marang Gusti..
         F#m  C#m  F#m  G#
aku dewe wani..

(Int.) Em  Bm  F#m  C#m

       B                E
umpomo diteruske malah aku loro dewe
    F#m             G#
yen tak ikhlaske.. aku iseh sayang..

(Chorus)
    C#m     G#m
selawase sliramu neng ati
         F#m
snadyan aku iki ngerti
     G#
ora iso dadi siji..
      C#m       G#m
tak lakoni.. kanthi kuat ati
     F#m
siso uripku iki
       G#
tak pasrahke marang Gusti..

    C#m     G#m
selawase sliramu neng ati
         F#m
snadyan aku iki ngerti
     G#
ora iso dadi siji..
    C#m         G#m
tak lakoni.. kanthi kuat ati
     F#m
siso uripku iki
       G#
tak pasrahke marang Gusti..
         C#m  B A
aku dewe wani..
 G#      C#m  B A
aku dewe wani..
 G#      C#m  B A
aku dewe wani..
 G#      C#m  B A
aku dewe wani..
 G#          C#m
aku dewe.. wani..
Lihat Semua Chord Dhe Baz
Posted on : by
Related Chords: