Kunci Gitar Dara Fu - Ikhlas Ati



Capo di fret 2

(Intro) C G Am G..
        F C Am Dm G C..

C                G
 amergo gedene roso
                      F
tak simpen ning njero dodo
  G               F     G   C
tulung tresnoku.. jo di sio sio..

C                 G
 kangenku tansoyo jeru
                Am
tansah katonen esemmu
   G           F      G     C
sumpah mati.. aku tresno sliramu..

   F         G             C
atiku siji.. mung kanggo kowe..
Am     Dm   G           C
 selawase.. mung karo kowe..
     F           G         C
matursuwun Gusti paringi dalane..
Am     Dm           G          C
 aku karo kowe sesandingan selawase..
     F           G         C
matursuwun Gusti paringi dalane..
Am     Dm           G          C
 aku karo kowe sesandingan selawase..

(Intro) Dm G C Am Dm G C..

(Chorus)
F   G      Em     Am          Dm
ora bakal ilang.. kasih dan sayang..
     G          C        C7
demi kowe.. aku berjuang..
F        G           Em       Am
tresnoku siji mung kowe.. selawase
       Dm            G       C
kanggo kowe.. ikhlas lahir batine..
F        G         Em           Am
tresnoku siji mung kowe.. ning atiku
    Dm            G       C
selawase.. ikhlas lahir batine..

(Intro) C G Am G..
        F C Am Dm G C..

C                G
 amergo gedene roso
                      F
tak simpen ning njero dodo
  G               F     G   C
tulung tresnoku.. jo di sio sio..

C                 G
 kangenku tansoyo jeru
                Am
tansah katonen esemmu
   G           F      G     C
sumpah mati.. aku tresno sliramu..

   F         G             C
atiku siji.. mung kanggo kowe..
Am     Dm   G           C
 selawase.. mung karo kowe..
     F           G         C
matursuwun Gusti paringi dalane..
Am     Dm           G          C
 aku karo kowe sesandingan selawase..
     F           G         C
matursuwun Gusti paringi dalane..
Am     Dm           G          C
 aku karo kowe sesandingan selawase..

(Intro) Dm G C Am Dm G C..

(Chorus)
F   G      Em     Am          Dm
ora bakal ilang.. kasih dan sayang..
     G          C        C7
demi kowe.. aku berjuang..
F        G           Em       Am
tresnoku siji mung kowe.. selawase
       Dm            G       C
kanggo kowe.. ikhlas lahir batine..

F        G         Em           Am
tresnoku siji mung kowe.. ning atiku
    Dm            G       C
selawase.. ikhlas lahir batine..
    F             G       C
selawase.. ikhlas lahir batine..



Dara Fu - Ikhlas Ati

(Intro) D A Bm A..
        G D Bm Em A D..

D                A
 amergo gedene roso
                      G
tak simpen ning njero dodo
  A               G     A   D
tulung tresnoku.. jo di sio sio..

D                 A
 kangenku tansoyo jeru
                Bm
tansah katonen esemmu
   A           G      A     D
sumpah mati.. aku tresno sliramu..

   G         A             D
atiku siji.. mung kanggo kowe..
Bm     Em   A           D
 selawase.. mung karo kowe..
     G           A         D
matursuwun Gusti paringi dalane..
Bm     Em           A          D
 aku karo kowe sesandingan selawase..
     G           A         D
matursuwun Gusti paringi dalane..
Bm     Em           A          D
 aku karo kowe sesandingan selawase..

(Intro) Em A D Bm Em A D..

(Chorus)
G   A      F#m    Bm          Em
ora bakal ilang.. kasih dan sayang..
     A          D        D7
demi kowe.. aku berjuang..
G        A           F#m      Bm
tresnoku siji mung kowe.. selawase
       Em            A       D
kanggo kowe.. ikhlas lahir batine..
G        A         F#m          Bm
tresnoku siji mung kowe.. ning atiku
    Em            A       D
selawase.. ikhlas lahir batine..

(Intro) D A Bm A..
        G D Bm Em A D..

D                A
 amergo gedene roso
                      G
tak simpen ning njero dodo
  A               G     A   D
tulung tresnoku.. jo di sio sio..

D                 A
 kangenku tansoyo jeru
                Bm
tansah katonen esemmu
   A           G      A     D
sumpah mati.. aku tresno sliramu..

   G         A             D
atiku siji.. mung kanggo kowe..
Bm     Em   A           D
 selawase.. mung karo kowe..
     G           A         D
matursuwun Gusti paringi dalane..
Bm     Em           A          D
 aku karo kowe sesandingan selawase..
     G           A         D
matursuwun Gusti paringi dalane..
Bm     Em           A          D
 aku karo kowe sesandingan selawase..

(Intro) Em A D Bm Em A D..

(Chorus)
G   A      F#m    Bm          Em
ora bakal ilang.. kasih dan sayang..
     A          D        D7
demi kowe.. aku berjuang..
G        A           F#m      Bm
tresnoku siji mung kowe.. selawase
       Em            A       D
kanggo kowe.. ikhlas lahir batine..

G        A         F#m          Bm
tresnoku siji mung kowe.. ning atiku
    Em            A       D
selawase.. ikhlas lahir batine..
    G             A       D
selawase.. ikhlas lahir batine..
Lihat Semua Chord Dara Fu
Posted on : by
Related Chords: