Kunci Gitar Dara Fu - Wedi Kelangan



(Intro) G D Em..
        C Bm Am-C-D.. G

C       D        G
yang.. udane wes teko
 Em         C
aku ngempet kangen
    D      G
opo kowe keroso..

 C        D       G
udan.. bledek aku wedi
   Em          C
raono sing ngancani
      D       G
cepet enggalo bali..

C        D          G
kangenku setengah mati..
     Em          C
koyo bulan tanpo lintang
      D          G
atiku nandang kasmaran..
C        D          G
kangenku setengah mati
     Em          C
koyo bulan tanpo lintang
      D          G
atiku nandang kasmaran..

(Chorus)
       C            D
rino wengi tansah kelingan
    G         Em
nalikane sesandingan
     C             D         G
arep mangan rasane wes ora doyan..

       C
arep turu tansah klisikan
       G
rasane wedi kelangan
       C          D        G
adoh kowe pikiran melayang layang..

(Int.) G... G...

C      D         G
yang.. udane wes teko
Em          C
aku ngempet kangen
 D         G
opo kowe keroso..

C         D       G
udan.. bledek aku wedi
  Em           C
raono sing ngancani
  D           G
cepet enggalo bali..

C        D          G
kangenku setengah mati..
     Em          C
koyo bulan tanpo lintang
      D          G
atiku nandang kasmaran..
C        D          G
kangenku setengah mati
     Em          C
koyo bulan tanpo lintang
      D          G
atiku nandang kasmaran..

(Chorus)
       C              D
rino wengi tansah kelingan
    G           Em
nalikane sesandingan
     C             D         G
arep mangan rasane wes ora doyan..

       C
arep turu tansah klisikan
       G
rasane wedi kelangan
       C          D          G
adoh kowe pikiran melayang layang..

(Int.) G... G...

(Chorus)
       C              D
rino wengi tansah kelingan
    G           Em
nalikane sesandingan
     C             D         G
arep mangan rasane wes ora doyan..

       C               D
arep turu tansah klisikan
    G           Em
rasane wedi kelangan
     C            D        G
adoh kowe pikiran melayang layang..
     C        D            G
adoh kowe rasane koyo wong edan..



Dara Fu - Wedi Kelangan

(Intro) A# F Gm..
        D# Dm Cm-D#-F.. A#

D#      F        A#
yang.. udane wes teko
 Gm         D#
aku ngempet kangen
    F      A#
opo kowe keroso..

 D#       F       A#
udan.. bledek aku wedi
   Gm          D#
raono sing ngancani
      F       A#
cepet enggalo bali..

D#       F          A#
kangenku setengah mati..
     Gm          D#
koyo bulan tanpo lintang
      F          A#
atiku nandang kasmaran..
D#       F          A#
kangenku setengah mati
     Gm          D#
koyo bulan tanpo lintang
      F          A#
atiku nandang kasmaran..

(Chorus)
       D#           F
rino wengi tansah kelingan
    A#        Gm
nalikane sesandingan
     D#            F         A#
arep mangan rasane wes ora doyan..

       D#
arep turu tansah klisikan
       A#
rasane wedi kelangan
       D#         F        A#
adoh kowe pikiran melayang layang..

(Int.) A#... A#...

D#     F         A#
yang.. udane wes teko
Gm          D#
aku ngempet kangen
 F         A#
opo kowe keroso..

D#        F       A#
udan.. bledek aku wedi
  Gm           D#
raono sing ngancani
  F           A#
cepet enggalo bali..

D#       F          A#
kangenku setengah mati..
     Gm          D#
koyo bulan tanpo lintang
      F          A#
atiku nandang kasmaran..
D#       F          A#
kangenku setengah mati
     Gm          D#
koyo bulan tanpo lintang
      F          A#
atiku nandang kasmaran..

(Chorus)
       D#             F
rino wengi tansah kelingan
    A#          Gm
nalikane sesandingan
     D#            F         A#
arep mangan rasane wes ora doyan..

       D#
arep turu tansah klisikan
       A#
rasane wedi kelangan
       D#         F          A#
adoh kowe pikiran melayang layang..

(Int.) A#... A#...

(Chorus)
       D#             F
rino wengi tansah kelingan
    A#          Gm
nalikane sesandingan
     D#            F         A#
arep mangan rasane wes ora doyan..

       D#              F
arep turu tansah klisikan
    A#          Gm
rasane wedi kelangan
     D#           F        A#
adoh kowe pikiran melayang layang..
     D#       F            A#
adoh kowe rasane koyo wong edan..
Lihat Semua Chord Dara Fu
Posted on : by
Related Chords: