Kunci Gitar Dara Fu - Tresno Kepalang



(Intro) Dm G C Am Dm G C..
        F G C Am Dm G C..

        Dm    G         C
ombak segoro.. tulung labuhno..
Am      Dm       G           C
 roso kangenku.. nembus ning dodo
       Dm      G             C
sepine wengi.. kang ngreridu ati
Am          Dm
adoh marang kowe,
G                 C
wong kang tak tresnani..

(Intro) Dm G C

(Chorus)
C         F    G          Am
wis tak cobo.. aku nglalekake..
          Dm       G        C
nanging kangenku.. tansoyo gede
          F    G        Am
mergo tresno.. ra ono dalane..
      Dm      G          C
aku kowe.. pancen dudu jodone..

(Intro) Dm G C Am Dm G C..
        F G C Am Dm G C..

        Dm    G         C
ombak segoro.. tulung labuhno..
Am      Dm       G           C
 roso kangenku.. nembus ning dodo
       Dm      G             C
sepine wengi.. kang ngreridu ati 
Am          Dm
adoh marang kowe,
G                 C
wong kang tak tresnani..

(Intro) Dm G C

(Chorus)
C         F    G          Am
wis tak cobo.. aku nglalekake..
          Dm       G        C
nanging kangenku.. tansoyo gede
          F    G        Am
mergo tresno.. ra ono dalane.. 
      Dm      G          C
aku kowe.. pancen dudu jodone..

(Intro) Dm G C Am Dm G C..
        F G C Am Dm G C..

(Chorus)
C         F    G          Am
wis tak cobo.. aku nglalekake..
          Dm       G        C
nanging kangenku.. tansoyo gede
          F    G        Am
mergo tresno.. ra ono dalane..
      Dm      G          C
aku kowe.. pancen dudu jodone..

C        F     G            Am
wong tuwaku.. mboten paring pangestu..
        Dm      G             C
nanging atiku tetep kanggo sliramu..
C       F    G           Am
opo tresno.. ra kudu nduweni..
         Dm        G             C
nanging jenengmu.. tak ukir ning ati..
Am        Dm       G         C
nanging jenengmu.. tak ukir ning ati..



Dara Fu - Tresno Kepalang

Capo di fret 5

(Intro) Am D G Em Am D G..
        C D G Em Am D G..

        Am    D         G
ombak segoro.. tulung labuhno..
Em      Am       D           G
 roso kangenku.. nembus ning dodo
       Am      D             G
sepine wengi.. kang ngreridu ati
Em          Am
adoh marang kowe,
D                 G
wong kang tak tresnani..

(Intro) Am D G

(Chorus)
G         C    D          Em
wis tak cobo.. aku nglalekake..
          Am       D        G
nanging kangenku.. tansoyo gede
          C    D        Em
mergo tresno.. ra ono dalane..
      Am      D          G
aku kowe.. pancen dudu jodone..

(Intro) Am D G Em Am D G..
        C D G Em Am D G..

        Am    D         G
ombak segoro.. tulung labuhno..
Em      Am       D           G
 roso kangenku.. nembus ning dodo
       Am      D             G
sepine wengi.. kang ngreridu ati 
Em          Am
adoh marang kowe,
D                 G
wong kang tak tresnani..

(Intro) Am D G

(Chorus)
G         C    D          Em
wis tak cobo.. aku nglalekake..
          Am       D        G
nanging kangenku.. tansoyo gede
          C    D        Em
mergo tresno.. ra ono dalane.. 
      Am      D          G
aku kowe.. pancen dudu jodone..

(Intro) Am D G Em Am D G..
        C D G Em Am D G..

(Chorus)
G         C    D          Em
wis tak cobo.. aku nglalekake..
          Am       D        G
nanging kangenku.. tansoyo gede
          C    D        Em
mergo tresno.. ra ono dalane..
      Am      D          G
aku kowe.. pancen dudu jodone..

G        C     D            Em
wong tuwaku.. mboten paring pangestu..
        Am      D             G
nanging atiku tetep kanggo sliramu..
G       C    D           Em
opo tresno.. ra kudu nduweni..
         Am        D             G
nanging jenengmu.. tak ukir ning ati..
Em        Am       D         G
nanging jenengmu.. tak ukir ning ati..
Lihat Semua Chord Dara Fu
Posted on : by
Related Chords: