Kunci Gitar Dara Fu - Nyambangi Ati



Capo di fret 2

(Intro) C F C F

      C         F          C
mergo wis ono kowe ning atiku..
        Am          D          G
aku ra mbukak.. ati kanggo liyane..
    F           G
senajan kerep dilarani..
   Em         Am
sampek arep nutup ati..
  Dm                   G   G Am G
kowe.. teko nyambangi ati..

(Chorus)
        F        G           Em
mergo kowe.. wis ngilangno perih..
     A        Dm
kowe ngobati ati iki..
  G              C
teko loro.. sing ra mari mari..

      F       G
saiki akhire atiku wis..
  Em        Am
nemu sandarane..
       F         G      C
ning dodomu.. atiku.. tenang..

(Int.) F G Em A
       Dm G C
       F G Em Am
       Dm G C..
       Am... Am...

      C         F          C
mergo wis ono kowe ning atiku..
        Am          D          G
aku ra mbukak.. ati kanggo liyane..
    F           G
senajan kerep dilarani..
   Em         Am
sampek arep nutup ati..
  Dm                   G
kowe.. teko nyambangi ati..

(Chorus)
        F        G           Em
mergo kowe.. wis ngilangno perih..
     A        Dm
kowe ngobati ati iki..
  G              C
teko loro.. sing ra mari mari..

      F       G
saiki akhire atiku wis..
  Em        Am
nemu sandarane..
       F         G      C
ning dodomu.. atiku.. tenang..

        F        G           Em
mergo kowe.. wis ngilangno perih..
     A        Dm
kowe ngobati ati iki..
  G              C
teko loro.. sing ra mari mari..

      F       G
saiki akhire atiku wis..
  Em        Am
nemu sandarane..
       F         G      C
ning dodomu.. atiku.. tenang..
       F         G      C
ning dodomu.. atiku.. tenang..



Dara Fu - Nyambangi Ati

(Intro) D G D G

      D         G          D
mergo wis ono kowe ning atiku..
        Bm          E          A
aku ra mbukak.. ati kanggo liyane..
    G           A
senajan kerep dilarani..
   F#m        Bm
sampek arep nutup ati..
  Em                   A   A Bm A
kowe.. teko nyambangi ati..

(Chorus)
        G        A           F#m
mergo kowe.. wis ngilangno perih..
     B        Em
kowe ngobati ati iki..
  A              D
teko loro.. sing ra mari mari..

      G       A
saiki akhire atiku wis..
  F#m       Bm
nemu sandarane..
       G         A      D
ning dodomu.. atiku.. tenang..

(Int.) G A F#m B
       Em A D
       G A F#m Bm
       Em A D..
       Bm... Bm...

      D         G          D
mergo wis ono kowe ning atiku..
        Bm          E          A
aku ra mbukak.. ati kanggo liyane..
    G           A
senajan kerep dilarani..
   F#m        Bm
sampek arep nutup ati..
  Em                   A
kowe.. teko nyambangi ati..

(Chorus)
        G        A           F#m
mergo kowe.. wis ngilangno perih..
     B        Em
kowe ngobati ati iki..
  A              D
teko loro.. sing ra mari mari..

      G       A
saiki akhire atiku wis..
  F#m       Bm
nemu sandarane..
       G         A      D
ning dodomu.. atiku.. tenang..

        G        A           F#m
mergo kowe.. wis ngilangno perih..
     B        Em
kowe ngobati ati iki..
  A              D
teko loro.. sing ra mari mari..

      G       A
saiki akhire atiku wis..
  F#m       Bm
nemu sandarane..
       G         A      D
ning dodomu.. atiku.. tenang..
       G         A      D
ning dodomu.. atiku.. tenang..

Chord Dara Fu

Chord Dara Fu - Nyambangi Ati

Lihat Semua :