Kunci Gitar Cidro 2 (Lungo Awak Ku) - Didi Kempot Cover By Cindi Cintya Dewi



(Intro) G Bm Em Bm
        C G Am D

G                Bm
 durung nganti garing..
  Em              Bm
catu sing ning atiku..
  C                G
tego - tegone sliramu..
        Am         D
nambahi loro.. bathinku..

G          Bm
aku ora percoyo..
  Em                 Bm
nanging kabeh iki nyoto..
  C                  G
cetho ning ngarepe moto..
         Am   D    G
yen sliramu.. kuwi cidro..

Em              Bm
 panas - panase srengenge kuwi..
C                  G
 kang nguliti awak iki..
Em                 Bm
 nanging sih panas rasaning ati..
   C              D
nyawang kedadean iki..

(Chorus)
G             D
 lungo awakku sing kudu lungo..
Em               Bm
 timbang batinku keloro - loro..
C                G
 ra bakal awakku iki..
  Am             D
bali nemoni sliramu..

G            D
 lilo awakku iki wes lilo..
Em            Bm
 senajan loro neng njero dodo..
C                 G
 yen pancene uwis nasibku..
  Am         D     G
kudu pisahan karo awakmu..

(Int.) Em Bm C G
       Em Bm C D

G          Bm
aku ora percoyo..
  Em                 Bm
nanging kabeh iki nyoto..
  C                  G
cetho ning ngarepe moto..
         Am   D    G
yen sliramu.. kuwi cidro..

Em              Bm
 panas - panase srengenge kuwi..
C                  G
 kang nguliti awak iki..
Em                 Bm
 nanging sih panas rasaning ati..
   C              D
nyawang kedadean iki..

(Chorus)
G             D
 lungo awakku sing kudu lungo..
Em               Bm
 timbang batinku keloro - loro..
C                G
 ra bakal awakku iki..
  Am             D
bali nemoni sliramu..

G            D
 lilo awakku iki wes lilo..
Em            Bm
 senajan loro neng njero dodo..
C                 G
 yen pancene uwis nasibku..
  Am         D     G
kudu pisahan karo awakmu..

G             D
 lungo awakku sing kudu lungo..
Em               Bm
 timbang batinku keloro - loro..
C                G
 ra bakal awakku iki..
  Am             D
bali nemoni sliramu..

G            D
 lilo awakku iki wes lilo..
Em            Bm
 senajan loro neng njero dodo..
C                 G
 yen pancene uwis nasibku..
  Am         D     G
kudu pisahan karo awakmu..
  Am         D     G
kudu pisahan karo awakmu..

Lihat juga versi : Didi Kempot - Cidro 2

Lihat Semua :

Cindi Cintya Dewi

Chord Kunci Gitar lainnya: