Didik Budi feat. Cindi - Nerimo Pisah Chord Mudah

Capo : fret 2

(Intro) C D Bm Em
        Am D G

    G
ora gampang..
     G7                    C
nggonku nglaleke kabeh kenangan..
     Cm                    Bm
seng ketoto rapi.. neng relung ati iki
         Am      D          G    D
kowe wes kepatri dadi nomer siji..

        G
nanging piye..
  G7                    C
kabeh iki mergo wong tuoku..
     Cm
seng ra paring restu..
         Bm
kanggo hubungane dewe..
       Am      D        G
mugo wae kowe iso sadar diri..

      Am   D        G    Em
gek nerimo.. seng legowo..
         Am          D      G
mugo nganti iklas ra dadi kuciwo..

(Chorus)
           C         D
iki pancen dalane Gusti..
         Bm       Em
kowe ro aku ora dadi siji
Am          D           G
kudu tak trimo senajan ati iki loro

                  C            D
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
      Bm               Em
sek durung iso nompo kahananmu..
 Am               D          G
aku pasrah nek pancen kudu pisah..

(Int.) C D Bm Em Am D G
       C D Bm Em Am D G

        G
nanging piye..
  G7                    C
kabeh iki mergo wong tuoku..
     Cm
seng ra paring restu..
         Bm
kanggo hubungane dewe..
       Am      D        G
mugo wae kowe iso sadar diri..

(Chorus)
           C         D
iki pancen dalane Gusti..
         Bm       Em
kowe ro aku ora dadi siji
Am          D           G
kudu tak trimo senajan ati iki loro

                  C            D
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
      Bm               Em
sek durung iso nompo kahananmu..
 Am               D          G
aku pasrah nek pancen kudu pisah..

           C         D
iki pancen dalane Gusti..
         Bm       Em
kowe ro aku ora dadi siji
Am          D           G
kudu tak trimo senajan ati iki loro

                  C            D
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
      Bm               Em
sek durung iso nompo kahananmu..
 Am               D          G
aku pasrah nek pancen kudu pisah..
 Am               D          G
aku pasrah nek pancen kudu.. pisah..

Variasi Chord

(Intro) F G Em Am
        Dm G C

    C
ora gampang..
     C7                    F
nggonku nglaleke kabeh kenangan..
     Fm                    Em
seng ketoto rapi.. neng relung ati iki
         Dm      G          C    G
kowe wes kepatri dadi nomer siji..

        C
nanging piye..
  C7                    F
kabeh iki mergo wong tuoku..
     Fm
seng ra paring restu..
         Em
kanggo hubungane dewe..
       Dm      G        C
mugo wae kowe iso sadar diri..

      Dm   G        C    Am
gek nerimo.. seng legowo..
         Dm          G      C
mugo nganti iklas ra dadi kuciwo..

(Chorus)
           F         G
iki pancen dalane Gusti..
         Em       Am
kowe ro aku ora dadi siji
Dm          G           C
kudu tak trimo senajan ati iki loro

                  F            G
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
      Em               Am
sek durung iso nompo kahananmu..
 Dm               G          C
aku pasrah nek pancen kudu pisah..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm G C

        C
nanging piye..
  C7                    F
kabeh iki mergo wong tuoku..
     Fm
seng ra paring restu..
         Em
kanggo hubungane dewe..
       Dm      G        C
mugo wae kowe iso sadar diri..

(Chorus)
           F         G
iki pancen dalane Gusti..
         Em       Am
kowe ro aku ora dadi siji
Dm          G           C
kudu tak trimo senajan ati iki loro

                  F            G
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
      Em               Am
sek durung iso nompo kahananmu..
 Dm               G          C
aku pasrah nek pancen kudu pisah..

           F         G
iki pancen dalane Gusti..
         Em       Am
kowe ro aku ora dadi siji
Dm          G           C
kudu tak trimo senajan ati iki loro

                  F            G
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
      Em               Am
sek durung iso nompo kahananmu..
 Dm               G          C
aku pasrah nek pancen kudu pisah..
 Dm               G          C
aku pasrah nek pancen kudu.. pisah..

Chord Nerimo Pisah