Kunci Gitar Didik Budi feat. Cindi - Nerimo Pisah



(Intro) F G Em Am
        Dm G C

    C
ora gampang..
     C7                    F
nggonku nglaleke kabeh kenangan..
     Fm                    Em
seng ketoto rapi.. neng relung ati iki
         Dm      G          C    G
kowe wes kepatri dadi nomer siji..

        C
nanging piye..
  C7                    F
kabeh iki mergo wong tuoku..
     Fm
seng ra paring restu..
         Em
kanggo hubungane dewe..
       Dm      G        C
mugo wae kowe iso sadar diri..

      Dm   G        C    Am
gek nerimo.. seng legowo..
         Dm          G      C
mugo nganti iklas ra dadi kuciwo..

(Chorus)
           F         G
iki pancen dalane Gusti..
         Em       Am
kowe ro aku ora dadi siji
Dm          G           C
kudu tak trimo senajan ati iki loro

                  F            G
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
      Em               Am
sek durung iso nompo kahananmu..
 Dm               G          C
aku pasrah nek pancen kudu pisah..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm G C

        C
nanging piye..
  C7                    F
kabeh iki mergo wong tuoku..
     Fm
seng ra paring restu..
         Em
kanggo hubungane dewe..
       Dm      G        C
mugo wae kowe iso sadar diri..

(Chorus)
           F         G
iki pancen dalane Gusti..
         Em       Am
kowe ro aku ora dadi siji
Dm          G           C
kudu tak trimo senajan ati iki loro

                  F            G
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
      Em               Am
sek durung iso nompo kahananmu..
 Dm               G          C
aku pasrah nek pancen kudu pisah..

           F         G
iki pancen dalane Gusti..
         Em       Am
kowe ro aku ora dadi siji
Dm          G           C
kudu tak trimo senajan ati iki loro

                  F            G
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
      Em               Am
sek durung iso nompo kahananmu..
 Dm               G          C
aku pasrah nek pancen kudu pisah..
 Dm               G          C
aku pasrah nek pancen kudu.. pisah..



Didik Budi feat. Cindi - Nerimo Pisah

(Intro) D E C#m F#m
        Bm E A

    A
ora gampang..
     A7                    D
nggonku nglaleke kabeh kenangan..
     Dm                    C#m
seng ketoto rapi.. neng relung ati iki
         Bm      E          A    E
kowe wes kepatri dadi nomer siji..

        A
nanging piye..
  A7                    D
kabeh iki mergo wong tuoku..
     Dm
seng ra paring restu..
         C#m
kanggo hubungane dewe..
       Bm      E        A
mugo wae kowe iso sadar diri..

      Bm   E        A    F#m
gek nerimo.. seng legowo..
         Bm          E      A
mugo nganti iklas ra dadi kuciwo..

(Chorus)
           D         E
iki pancen dalane Gusti..
         C#m      F#m
kowe ro aku ora dadi siji
Bm          E           A
kudu tak trimo senajan ati iki loro

                  D            E
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
      C#m              F#m
sek durung iso nompo kahananmu..
 Bm               E          A
aku pasrah nek pancen kudu pisah..

(Int.) D E C#m F#m Bm E A
       D E C#m F#m Bm E A

        A
nanging piye..
  A7                    D
kabeh iki mergo wong tuoku..
     Dm
seng ra paring restu..
         C#m
kanggo hubungane dewe..
       Bm      E        A
mugo wae kowe iso sadar diri..

(Chorus)
           D         E
iki pancen dalane Gusti..
         C#m      F#m
kowe ro aku ora dadi siji
Bm          E           A
kudu tak trimo senajan ati iki loro

                  D            E
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
      C#m              F#m
sek durung iso nompo kahananmu..
 Bm               E          A
aku pasrah nek pancen kudu pisah..

           D         E
iki pancen dalane Gusti..
         C#m      F#m
kowe ro aku ora dadi siji
Bm          E           A
kudu tak trimo senajan ati iki loro

                  D            E
kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
      C#m              F#m
sek durung iso nompo kahananmu..
 Bm               E          A
aku pasrah nek pancen kudu pisah..
 Bm               E          A
aku pasrah nek pancen kudu.. pisah..
Lihat Semua :

Cindi Cintya Dewi

Chord Kunci Gitar lainnya: