Kunci Gitar FajarNia - Biasa Wae



Capo di fret 1

(Intro) C  Em  Dm  G

C
 nyobo tetep biasa wae..
C                   Em
 senajan ati abot rasa..ne..
                      Dm
kowe sing tak perjuangke..
           G                  C    G
tego milih de'e.. sing mapan uripe..

C
 nyobo tetep biasa wae..
C                     Em
 senajan ati abot sangga..ne..
                     Dm
kowe ora ora tau ngerti..
               G              C
sing wis tak labuhi.. selama ini..

Dm          C    Dm        G
 aku wis mundur.. ngaboti atimu..

(Chorus)
          F                      G
wis ora kuciwo.. yen ra nyanding kowe
          Em                Am
mugo aku iso.. lali sak kabehe..
               Dm               G
tentang awak dewe.. sing bedo dalane
             C
mlaku dewe dewe..

          F                    G
wis ora petek'en.. yen ra oleh kowe
            Em                Am
aku luwih milih.. dewe ning kene..
           Dm            G
mugo kowe iso.. urip bahagio..
        C
karo deknen'e..

(Int.) F  G  C..
       F  G  C..

Dm          C    Dm        G
 aku wis mundur.. ngaboti atimu..

(Chorus)
          F                      G
wis ora kuciwo.. yen ra nyanding kowe
          Em                Am
mugo aku iso.. lali sak kabehe..
               Dm               G
tentang awak dewe.. sing bedo dalane
             C
mlaku dewe dewe..

          F                    G
wis ora petek'en.. yen ra oleh kowe
            Em                Am
aku luwih milih.. dewe ning kene..
           Dm            G
mugo kowe iso.. urip bahagio..
        C
karo deknen'e..
           Dm            G            C
mugo kowe iso.. urip bahagio.. saklawase..



FajarNia - Biasa Wae

(Intro) C#  Fm  D#m  G#

C#
 nyobo tetep biasa wae..
C#                  Fm
 senajan ati abot rasa..ne..
                -E    D#m
kowe sing tak perjuangke..
           G#                 C#   G#
tego milih de'e.. sing mapan uripe..

C#
 nyobo tetep biasa wae..
C#                    Fm
 senajan ati abot sangga..ne..
              -E     D#m
kowe ora ora tau ngerti..
               G#             C#
sing wis tak labuhi.. selama ini..

D#m         C#   D#m       G#
 aku wis mundur.. ngaboti atimu..

(Chorus)
          F#                     G#
wis ora kuciwo.. yen ra nyanding kowe
          Fm                A#m
mugo aku iso.. lali sak kabehe..
               D#m              G#
tentang awak dewe.. sing bedo dalane
             C#
mlaku dewe dewe..

          F#                   G#
wis ora petek'en.. yen ra oleh kowe
            Fm                A#m
aku luwih milih.. dewe ning kene..
           D#m           G#
mugo kowe iso.. urip bahagio..
        C#
karo deknen'e..

(Int.) F#  G#  C#..
       F#  G#  C#..

D#m         C#   D#m       G#
 aku wis mundur.. ngaboti atimu..

(Chorus)
          F#                     G#
wis ora kuciwo.. yen ra nyanding kowe
          Fm                A#m
mugo aku iso.. lali sak kabehe..
               D#m              G#
tentang awak dewe.. sing bedo dalane
             C#
mlaku dewe dewe..

          F#                   G#
wis ora petek'en.. yen ra oleh kowe
            Fm                A#m
aku luwih milih.. dewe ning kene..
           D#m           G#
mugo kowe iso.. urip bahagio..
        C#
karo deknen'e..
           D#m           G#           C#
mugo kowe iso.. urip bahagio.. saklawase..
Lihat Semua :

FajarNia

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.