Kunci Gitar Takdir Asmoro - Didik Budi feat. Cindi Cintya Chord



(Intro) C  Em  Gm A
        Dm -C G  C..

     C                Em
rino iki tan soyo.. katon ayumu..
  Gm     A       Dm   -C
endah.. esem guyumu..
  Fm                  C  -Bm Am
gegayuhan tansah nyawiji..
        Dm           G          C    G
bakal kasembadan ugo Gusti ngijabahi..

    C
kangmas wong bagus..
     Em
roso iki marangmu..
  Gm           A       Dm
sewu siji wong koyo sliramu..
  Fm                  C   Am
panyuwunku amung setyomu..
          Dm     G           C   E
yo mong siro.. pepujaning atiku..

(Chorus)
      Am
njero batin dongoku
         Em
yo mong ono.. nimas..
     F                     C
wong ayu sing tak gadang gadang..
 G     Em Am  E
urep bebrayan..
        Am                  Em
matur suwun, lan mugi kabeh dedungo..
      F        C
pungkasane lelakon tresno
  Dm         E         F     G
bakal dadi.. takdire asmoro..
Am          G
woo.. woo ooo.. ooo..

(Int.) Cm  Gm  Dm  G

  F
senadjan katah pepalang
   Am    G        F
anggone urep bebrayan..
     Dm
percoyo Gusti.. (percoyo Gusti..)
   E
tansah maringi dalan..

(Chorus)
      Am
njero batin dongoku
Em-Dm  -C-Em
yo mong ono.. nimas..
     F                     C
wong ayu sing tak gadang gadang..
 G     Em Am   E
urep bebrayan..
        Am
matur suwun..
      Am-C-Dm   -Em
lan mugi.. kabeh dedungo..
      F        C
pungkasane lelakon tresno
  Dm         E         Am
bakal dadi.. takdire asmoro..

Em  Dm  C Am
ma..tur suwun..
           Em
lan mugi kabeh dedungo..
      F        C
pungkasane lelakon tresno
  Dm         E         C     E
bakal dadi.. takdire asmoro..

  Am          G
dudu tresno semu..
       F        E         Am
takdir asmoro.. marangmu..



Takdir Asmoro - Didik Budi feat. Cindi Cintya

(Intro) B  D#m  F#m G#
        C#m -B F#  B..

     B                D#m
rino iki tan soyo.. katon ayumu..
  F#m    G#      C#m  -B
endah.. esem guyumu..
  Em                  B  -A#m G#m
gegayuhan tansah nyawiji..
        C#m          F#         B    F#
bakal kasembadan ugo Gusti ngijabahi..

    B
kangmas wong bagus..
     D#m
roso iki marangmu..
  F#m          G#      C#m
sewu siji wong koyo sliramu..
  Em                  B   G#m
panyuwunku amung setyomu..
          C#m    F#          B   D#
yo mong siro.. pepujaning atiku..

(Chorus)
      G#m
njero batin dongoku
         D#m
yo mong ono.. nimas..
     E                     B
wong ayu sing tak gadang gadang..
 F#    D#m G#m D#
urep bebrayan..
        G#m                 D#m
matur suwun, lan mugi kabeh dedungo..
      E        B
pungkasane lelakon tresno
  C#m        D#        E     F#
bakal dadi.. takdire asmoro..
G#m         F#
woo.. woo ooo.. ooo..

(Int.) Bm  F#m  C#m  F#

  E
senadjan katah pepalang
   G#m   F#       E
anggone urep bebrayan..
     C#m
percoyo Gusti.. (percoyo Gusti..)
   D#
tansah maringi dalan..

(Chorus)
      G#m
njero batin dongoku
D#m-C#m-B-D#m
yo mong ono.. nimas..
     E                     B
wong ayu sing tak gadang gadang..
 F#    D#m G#m D#
urep bebrayan..
        G#m
matur suwun..
      G#m-B-C#m -D#m
lan mugi.. kabeh dedungo..
      E        B
pungkasane lelakon tresno
  C#m        D#        G#m
bakal dadi.. takdire asmoro..

D#m C#m B G#m
ma..tur suwun..
           D#m
lan mugi kabeh dedungo..
      E        B
pungkasane lelakon tresno
  C#m        D#        B     D#
bakal dadi.. takdire asmoro..

  G#m         F#
dudu tresno semu..
       E        D#        G#m
takdir asmoro.. marangmu..

Chord Takdir Asmoro - Didik Budi feat. Cindi Cintya

Lihat Semua :