Kunci Gitar Ora Tak Getuni - Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi



(Intro) C Am F G..

C                 Am
opo ra kelingan wingi
                F
kowe medotke janji
                   G
janji jare sehidup semati..

C               Am
piye kabarmu saiki
                    F
mungkin kowe uwes lali
                     G
opo pancen kowe ngelali..

    F                  G
jaremu.. aku wong siji sijine..
   F             G
raono.. sing liyane..

(Reff)
    C                         Am
bubaran kowe dewe sing ngrampungi..
   Dm                    G
saiki kowe getun arep mbaleni
      Em       E         Am
rumangsamu ati iki bahan dolanan..
          Dm                   G
sing iso mbo tarik ulur sembarangan..

      C                    Am
lungo'o ora bakal tak tangisi..
     Dm                    G
jo meneh getuni aku wes ra sudi
      Em         E      Am
bayangno remuk'e atiku iki..
           Dm
mugo ndang oleh ganti..
     G         C
sing luweh gemati..

(Int.) C Am Dm G
       Em E Am  Dm  G..

    F                  G
jaremu.. aku wong siji sijine..
   F             G
raono.. sing liyane.. ho..

(Reff)
    C                         Am
bubaran kowe dewe sing ngrampungi..
   Dm                    G
saiki kowe getun arep mbaleni
      Em       E         Am
rumangsamu ati iki bahan dolanan..
          Dm                   G
sing iso mbo tarik ulur sembarangan..

      C                    Am
lungo'o ora bakal tak tangisi..
     Dm                    G
jo meneh getuni aku wes ra sudi
      Em         E      Am
bayangno remuk'e atiku iki..
           Dm
mugo ndang oleh ganti..
     G         F  Fm
sing luweh gemati..

    C                         Am
bubaran kowe dewe sing ngrampungi..
   Dm                    G
saiki kowe getun arep mbaleni
      Em       E         Am
rumangsamu ati iki bahan dolanan..
          Dm                   G
sing iso mbo tarik ulur sembarangan..

      C                    Am
lungo'o ora bakal tak tangisi..
     Dm                    G
jo meneh getuni aku wes ra sudi
      Em         E      Am
bayangno remuk'e atiku iki..
           Dm
mugo ndang oleh ganti..
     G         F  Fm     C
sing luweh gemati.. hu..uu..



Chord Ora Tak Getuni - Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi

(Intro) G Em C D..

G                 Em
opo ra kelingan wingi
                C
kowe medotke janji
                   D
janji jare sehidup semati..

G               Em
piye kabarmu saiki
                    C
mungkin kowe uwes lali
                     D
opo pancen kowe ngelali..

    C                  D
jaremu.. aku wong siji sijine..
   C             D
raono.. sing liyane..

(Reff)
    G                         Em
bubaran kowe dewe sing ngrampungi..
   Am                    D
saiki kowe getun arep mbaleni
      Bm       B         Em
rumangsamu ati iki bahan dolanan..
          Am                   D
sing iso mbo tarik ulur sembarangan..

      G                    Em
lungo'o ora bakal tak tangisi..
     Am                    D
jo meneh getuni aku wes ra sudi
      Bm         B      Em
bayangno remuk'e atiku iki..
           Am
mugo ndang oleh ganti..
     D         G
sing luweh gemati..

(Int.) G Em Am D
       Bm B Em  Am  D..

    C                  D
jaremu.. aku wong siji sijine..
   C             D
raono.. sing liyane.. ho..

(Reff)
    G                         Em
bubaran kowe dewe sing ngrampungi..
   Am                    D
saiki kowe getun arep mbaleni
      Bm       B         Em
rumangsamu ati iki bahan dolanan..
          Am                   D
sing iso mbo tarik ulur sembarangan..

      G                    Em
lungo'o ora bakal tak tangisi..
     Am                    D
jo meneh getuni aku wes ra sudi
      Bm         B      Em
bayangno remuk'e atiku iki..
           Am
mugo ndang oleh ganti..
     D         C  Cm
sing luweh gemati..

    G                         Em
bubaran kowe dewe sing ngrampungi..
   Am                    D
saiki kowe getun arep mbaleni
      Bm       B         Em
rumangsamu ati iki bahan dolanan..
          Am                   D
sing iso mbo tarik ulur sembarangan..

      G                    Em
lungo'o ora bakal tak tangisi..
     Am                    D
jo meneh getuni aku wes ra sudi
      Bm         B      Em
bayangno remuk'e atiku iki..
           Am
mugo ndang oleh ganti..
     D         C  Cm     G
sing luweh gemati.. hu..uu..

Cindi Cintya Dewi

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :