Kunci Gitar Vita Alvia - Terlanjur Nyaman



(Intro) Am G F E
        Am G F E

Am
ora tak songko..
                  Em
baru wingi kowe dadi konco..
        G            F       E
tapi saiki.. malah kowe dadi tresno..
Am                        Em
aku bingung anggonku ngelakoni..
G                         C         E
uwes ke bablas.. kadung jeru tresno iki..

  F              G
jane wedi tapi terus nggudo ati..
 F                Dm           E
aku nyerah tibake atiku seng kalah..

(Chorus)
Am                 G                 F
mas.. aku tresno kowe.. ra iso tak tahan..
                  E                Am
tresno wes kadung jeru marang sliramu..
           G                 F
aku emoh pisah.. aku manut kowe..
                 E            F
atiku wes kadung terlanjur nyaman..
       E           Am
karo kowe.. karo kowe..

(Int.) Am... Am...

Am
ora tak songko..
                  Em
baru wingi kowe dadi konco..
        G            F       E
tapi saiki.. malah kowe dadi tresno..
Am                        Em
aku bingung anggonku ngelakoni..
G                         C         E
uwes ke bablas.. kadung jeru tresno iki..

  F              G
jane wedi tapi terus nggudo ati..
 F                Dm           E
aku nyerah tibake atiku seng kalah..

(Chorus)
Am                 G                 F
mas.. aku tresno kowe.. ra iso tak tahan..
                  E                Am
tresno wes kadung jeru marang sliramu..
           G                 F
aku emoh pisah.. aku manut kowe..
                 E            F
atiku wes kadung terlanjur nyaman..
       E
karo kowe..

Am                 G                 F
mas.. aku tresno kowe.. ra iso tak tahan..
                  E                Am
tresno wes kadung jeru marang sliramu..
           G                 F
aku emoh pisah.. aku manut kowe..
                 E            F
atiku wes kadung terlanjur nyaman..
       E           Am
karo kowe.. karo kowe..

(Outro) Am... Am...



Vita Alvia - Terlanjur Nyaman

(Intro) Em D C B
        Em D C B

Em
ora tak songko..
                  Bm
baru wingi kowe dadi konco..
        D            C       B
tapi saiki.. malah kowe dadi tresno..
Em                        Bm
aku bingung anggonku ngelakoni..
D                         G         B
uwes ke bablas.. kadung jeru tresno iki..

  C              D
jane wedi tapi terus nggudo ati..
 C                Am           B
aku nyerah tibake atiku seng kalah..

(Chorus)
Em                 D                 C
mas.. aku tresno kowe.. ra iso tak tahan..
                  B                Em
tresno wes kadung jeru marang sliramu..
           D                 C
aku emoh pisah.. aku manut kowe..
                 B            C
atiku wes kadung terlanjur nyaman..
       B           Em
karo kowe.. karo kowe..

(Int.) Em... Em...

Em
ora tak songko..
                  Bm
baru wingi kowe dadi konco..
        D            C       B
tapi saiki.. malah kowe dadi tresno..
Em                        Bm
aku bingung anggonku ngelakoni..
D                         G         B
uwes ke bablas.. kadung jeru tresno iki..

  C              D
jane wedi tapi terus nggudo ati..
 C                Am           B
aku nyerah tibake atiku seng kalah..

(Chorus)
Em                 D                 C
mas.. aku tresno kowe.. ra iso tak tahan..
                  B                Em
tresno wes kadung jeru marang sliramu..
           D                 C
aku emoh pisah.. aku manut kowe..
                 B            C
atiku wes kadung terlanjur nyaman..
       B
karo kowe..

Em                 D                 C
mas.. aku tresno kowe.. ra iso tak tahan..
                  B                Em
tresno wes kadung jeru marang sliramu..
           D                 C
aku emoh pisah.. aku manut kowe..
                 B            C
atiku wes kadung terlanjur nyaman..
       B           Em
karo kowe.. karo kowe..

(Outro) Em... Em...
Lihat Semua :

Vita Alvia

Chord Kunci Gitar lainnya: