Kunci Gitar Happy Asmara - Umpomo Aku Mati



(Intro) Am G F
        G  F G

Am                   Dm
jaremu aku sing enek ning atimu..
G                   C
jaremu aku sing iso dadi jantungmu..
   F                    C        Am
sliramu ning endi.. wis ra tau bali..
Dm      E        F          E
atiku loro.. pas mok minggatno..

Am                  Dm
setiaku iki opo wis dadi pungkasan..
G                     C
pengorbananku opo wis dadi kenangan..
   F                   C           Am
pancen wis nasibe.. pancen wis dalane..
  Dm     E        F       E
piye rasane.. yen dipisahne..

(Chorus)
C                          G
ning endi tresno sing mbok rasakne
    F         G          C
kudune kowe saiki ning kene..
        Dm
nanging aku sing loro..
      F                  E
mergo kowe ngadoh nge..lungo..

C
ning endi
                       G
tresno sing mbiyen tak banggakne
    F         G          C
kudune kowe saiki ning kene..
        Dm
mungkin tak mati wae..
    F                 E
opo kowe bakal ndungokne..

(Int.) Dm  Am  F  E
       Dm  Am  F  E

Am                  Dm
setiaku iki opo wis dadi pungkasan..
G                     C
pengorbananku opo wis dadi kenangan..
   F                   C           Am
pancen wis nasibe.. pancen wis dalane..
  Dm     E        F       E
piye rasane.. yen dipisahne..

(Chorus)
C                          G
ning endi tresno sing mbok rasakne
    F         G          C
kudune kowe saiki ning kene..
        Dm
nanging aku sing loro..
      F                  E
mergo kowe ngadoh nge..lungo..

C
ning endi
                       G
tresno sing mbiyen tak banggakne
    F         G          C
kudune kowe saiki ning kene..
        Dm
mungkin tak mati wae..
    F                 E
opo kowe bakal ndungokne..
     F    E
hooo wo.. o..
Am                    F Am
umpomo mengko aku wis mati..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: