Kunci Gitar Vita Alvia - Rabine Karo Kowe



Capo di fret 2

C        G        Em         F
 awan mbengi aku mbayangke kowe..
C       G            Em         F
 sesandingan lungguh ning pelaminan

F     C    G       Em
 aku emoh.. adoh soko kowe
F       C           G
 dikancani mrono mrene..
F     C    G          Em
 aku emoh.. yen ditinggal lungo
F         C          G
 pengen bareng selawase..

C        G        Em         F
 awan mbengi aku mbayangke kowe..
C       G            Em         F
 sesandingan lungguh ning pelaminan

F     C    G       C/E
 aku emoh.. adoh soko kowe
F       C           G
 dikancani mrono mrene..
F      C        G         C/E
 aku pengen rabine karo kowe..
F      C             G
 ora pengen sing liyane..
F       C       G      C/E
 aku ndungo bahagia uripe..
F         G        Am
 nganti tuwo selawase..

(Intro) Am..
        F C G Am
        F C G Am Am

C        G        Em         F
 awan mbengi aku mbayangke kowe..
C       G            Em         F
 sesandingan lungguh ning pelaminan

F     C    G       Em
 aku emoh.. adoh soko kowe
F       C           G
 dikancani mrono mrene..
F      C        G         Em
 aku pengen rabine karo kowe..
F      C             G
 ora pengen sing liyane..
F       C       G      Em
 aku ndungo bahagia uripe..
F         G        Am
 nganti tuwo selawase..

(Intro) Am  F  Am  F  Am  Am

F      C        G         Em
 aku pengen rabine karo kowe..
F      C             G
 ora pengen sing liyane..
F       C       G      Em
 aku ndungo bahagia uripe..
F         G        Am
 nganti tuwo selawase..

F      C        G         Em
 aku pengen rabine karo kowe..
F      C             G
 ora pengen sing liyane..
F       C       G      Em
 aku ndungo bahagia uripe..
F         G        C
 nganti tuwo selawase..

(Outro) F C G Am
        F C G Am



Vita Alvia - Rabine Karo Kowe

D        A        F#m        G
 awan mbengi aku mbayangke kowe..
D       A            F#m        G
 sesandingan lungguh ning pelaminan

G     D    A       F#m
 aku emoh.. adoh soko kowe
G       D           A
 dikancani mrono mrene..
G     D    A          F#m
 aku emoh.. yen ditinggal lungo
G         D          A
 pengen bareng selawase..

D        A        F#m        G
 awan mbengi aku mbayangke kowe..
D       A            F#m        G
 sesandingan lungguh ning pelaminan

G     D    A       D/F#
 aku emoh.. adoh soko kowe
G       D           A
 dikancani mrono mrene..
G      D        A         D/F#
 aku pengen rabine karo kowe..
G      D             A
 ora pengen sing liyane..
G       D       A      D/F#
 aku ndungo bahagia uripe..
G         A        Bm
 nganti tuwo selawase..

(Intro) Bm..
        G D A Bm
        G D A Bm Bm

D        A        F#m        G
 awan mbengi aku mbayangke kowe..
D       A            F#m        G
 sesandingan lungguh ning pelaminan

G     D    A       F#m
 aku emoh.. adoh soko kowe
G       D           A
 dikancani mrono mrene..
G      D        A         F#m
 aku pengen rabine karo kowe..
G      D             A
 ora pengen sing liyane..
G       D       A      F#m
 aku ndungo bahagia uripe..
G         A        Bm
 nganti tuwo selawase..

(Intro) Bm  G  Bm  G  Bm  Bm

G      D        A         F#m
 aku pengen rabine karo kowe..
G      D             A
 ora pengen sing liyane..
G       D       A      F#m
 aku ndungo bahagia uripe..
G         A        Bm
 nganti tuwo selawase..

G      D        A         F#m
 aku pengen rabine karo kowe..
G      D             A
 ora pengen sing liyane..
G       D       A      F#m
 aku ndungo bahagia uripe..
G         A        D
 nganti tuwo selawase..

(Outro) G D A Bm
        G D A Bm
Lihat Semua Chord Vita Alvia
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: