Kunci Gitar Vita Alvia - Kulup Kenikir



(Intro) F G C Am
        F G C..
        F G C Am
        F G C..

   C              Am
sambel trasi gulo kenikir
         Dm              G
sing tak tresnani jebule ra mikir
   C               Am
ngenes.. ngenes.. aku..
         F                       G
sampek kapan.. atimu kesit ning aku..

  C                Am
godong jati godong meripang
         Dm              G
sing tak tresnani jebule ra sayang
   C                 Am
ngenes.. ngenes.. atiku..
           F
uwong sing tak sayang
         G         C
bertepuk sebelah tangan..

(Chorus)
           F              G
sak ora orane.. aku sitik wae..
             C                Am
kek ono kesempatan.. njogo atimu..
              F
ojo kowe nyepelekke..
        G                 C
uwong koyo aku ora iso nduwe sayang..

           F              G
sak ora orane.. aku sitik wae..
             C                 Am
kek ono kesempatan.. njogo uripmu..
              F
ojo kowe nyepelekke..
        G                        C
uwong koyo aku raiso mbahagiakno uripmu..

(Intro) F G C Am
        F G C..
        F G C Am
        F G C..

  C                Am
godong jati godong meripang
         Dm              G
sing tak tresnani jebule ra sayang
   C                 Am
ngenes.. ngenes.. atiku..
           F
uwong sing tak sayang
         G         C
bertepuk sebelah tangan..

(Chorus)
           F              G
sak ora orane.. aku sitik wae..
             C                Am
kek ono kesempatan.. njogo atimu..
              F
ojo kowe nyepelekke..
        G                   C
uwong koyo aku.. ora iso nduwe sayang..

           F              G
sak ora orane.. aku sitik wae..
             C                 Am
kek ono kesempatan.. njogo uripmu..
              F
ojo kowe nyepelekke..
        G                        C
uwong koyo aku raiso mbahagiakno uripmu..

              F
ojo kowe nyepelekke..
        G                        C
uwong koyo aku raiso mbahagiakno uripmu..
Lihat Semua Chord Vita Alvia
Posted on : by
Related Chords: