Kunci Gitar Fendy Cuwiko - Gass KUA



Capo di fret 2

(Intro) C Am F G
        C Am F G

  C                        Am
kowe seng ta sayang.. neng atiku..
  F                      G
kowe seng wes gawe ayeme uripku..
C                          Am
wes pirang tahun.. susah seneng karo kowe..
 F                           G
ayo ndang tak kenalke wong tuoku..

Em               Am
aku siap nglamar kowe..
      F                  G
ayo luru dino.. seng pas nge gas KUA..

(Chorus)
    Am               F
nge gas KUA aku karo kowe..
C                       G
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu..
Am                  F
rosoku iki gawe kwe nyaman..
C                      G
tak perjuangke.. mugo urep mulyo..

(Int.) C Em F G
       C Em F G

C                      Am
roso tresnoku tambah kangen kowe
  F                          G
bakal tak simpen neng jero dodo..

Em               Am
aku siap nglamar kowe..
      F                  G
ayo luru dino.. seng pas nge gas KUA..

(Chorus)
    Am               F
nge gas KUA aku karo kowe..
C                       G
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu..
Am                  F
rosoku iki gawe kwe nyaman..
C                      G
tak perjuangke.. mugo urep mulyo..

    Am               F
nge gas KUA aku karo kowe..
C                       G
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu..
Am                  F
rosoku iki gawe kwe nyaman..
C                      G
tak perjuangke.. mugo urep mulyo..
    Am            F
nge gas KUA.. nge gas KUA..
    C               G
nge gas KUA.. aku karo.. kowe..



Fendy Cuwiko - Gass KUA

(Intro) D Bm G A
        D Bm G A

  D                        Bm
kowe seng ta sayang.. neng atiku..
  G                      A
kowe seng wes gawe ayeme uripku..
D                          Bm
wes pirang tahun.. susah seneng karo kowe..
 G                           A
ayo ndang tak kenalke wong tuoku..

F#m              Bm
aku siap nglamar kowe..
      G                  A
ayo luru dino.. seng pas nge gas KUA..

(Chorus)
    Bm               G
nge gas KUA aku karo kowe..
D                       A
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu..
Bm                  G
rosoku iki gawe kwe nyaman..
D                      A
tak perjuangke.. mugo urep mulyo..

(Int.) D F#m G A
       D F#m G A

D                      Bm
roso tresnoku tambah kangen kowe
  G                          A
bakal tak simpen neng jero dodo..

F#m              Bm
aku siap nglamar kowe..
      G                  A
ayo luru dino.. seng pas nge gas KUA..

(Chorus)
    Bm               G
nge gas KUA aku karo kowe..
D                       A
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu..
Bm                  G
rosoku iki gawe kwe nyaman..
D                      A
tak perjuangke.. mugo urep mulyo..

    Bm               G
nge gas KUA aku karo kowe..
D                       A
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu..
Bm                  G
rosoku iki gawe kwe nyaman..
D                      A
tak perjuangke.. mugo urep mulyo..
    Bm            G
nge gas KUA.. nge gas KUA..
    D               A
nge gas KUA.. aku karo.. kowe..
Lihat Semua Chord Fendi Cuwiko
Posted on : by
Related Chords: