Kunci Gitar Vita Alvia - Disleding Kancaku



Capo di fret 4

(Intro) C  Am  Dm  G
        C  Am  Dm  G
        C  Am  Dm  G  C

C
opo kowe ra ngeroso salah..
         F
kok kowe tego malah ngajaki pisah..
             Dm
opo ra mikir sifatmu..
             G
opo ra mikir tingkahmu..
          F       G
mung gawe loro.. aku..

C
sing nggarai loro atiku..
          F
ku krungu jare wes duwe pacar baru..
            Dm                 G
sing jaremu lucu.. sing jaremu lugu..
          F       G
gur iso ngguyu.. aku..

(Chorus)
            C               F
ojo sampek mbok larani arek'e..
           Dm             G     C
wes cukup aku sing mbok larani atine..
          C                  F
janjiku bakal ngelalekne awakmu..
             Dm       G         C
tak ikhlasne masio disleding kancaku..

(Intro) C  Am  Dm  G
        C  Am  Dm  G

C
sing nggarai loro atiku..
          F
ku krungu jare wes duwe pacar baru..
            Dm                 G
sing jaremu lucu.. sing jaremu lugu..
          F       G
gur iso ngguyu.. aku..

(Chorus)
            C               F
ojo sampek mbok larani arek'e..
           Dm             G     C
wes cukup aku sing mbok larani atine..
          C                  F
janjiku bakal ngelalekne awakmu..
             Dm       G         C
tak ikhlasne masio disleding kancaku..

            C               F
ojo sampek mbok larani arek'e..
           Dm             G     C
wes cukup aku sing mbok larani atine..
          C                  F
janjiku bakal ngelalekne awakmu..
             Dm       G         C
tak ikhlasne masio disleding kancaku..
             Dm       G         C
tak ikhlasne masio disleding kancaku..
             Dm       G         C
tak ikhlasne masio disleding kancaku..



Vita Alvia - Disleding Kancaku

(Intro) E  C#m  F#m  B
        E  C#m  F#m  B
        E  C#m  F#m  B  E

E
opo kowe ra ngeroso salah..
         A
kok kowe tego malah ngajaki pisah..
             F#m
opo ra mikir sifatmu..
             B
opo ra mikir tingkahmu..
          A       B
mung gawe loro.. aku..

E
sing nggarai loro atiku..
          A
ku krungu jare wes duwe pacar baru..
            F#m                B
sing jaremu lucu.. sing jaremu lugu..
          A       B
gur iso ngguyu.. aku..

(Chorus)
            E               A
ojo sampek mbok larani arek'e..
           F#m            B     E
wes cukup aku sing mbok larani atine..
          E                  A
janjiku bakal ngelalekne awakmu..
             F#m      B         E
tak ikhlasne masio disleding kancaku..

(Intro) E  C#m  F#m  B
        E  C#m  F#m  B

E
sing nggarai loro atiku..
          A
ku krungu jare wes duwe pacar baru..
            F#m                B
sing jaremu lucu.. sing jaremu lugu..
          A       B
gur iso ngguyu.. aku..

(Chorus)
            E               A
ojo sampek mbok larani arek'e..
           F#m            B     E
wes cukup aku sing mbok larani atine..
          E                  A
janjiku bakal ngelalekne awakmu..
             F#m      B         E
tak ikhlasne masio disleding kancaku..

            E               A
ojo sampek mbok larani arek'e..
           F#m            B     E
wes cukup aku sing mbok larani atine..
          E                  A
janjiku bakal ngelalekne awakmu..
             F#m      B         E
tak ikhlasne masio disleding kancaku..
             F#m      B         E
tak ikhlasne masio disleding kancaku..
             F#m      B         E
tak ikhlasne masio disleding kancaku..
Lihat Semua Chord Vita Alvia
Posted on : by
Related Chords: