Kunci Gitar Vita Alvia - Bojo Rosone Rondo



Capo di fret 3

(Intro) Am G Em Dm
        Am G F Dm E.. Am..

   Am        G         F          Am
mbiyen sayangmu lembut laksono salju
      C           G       C   E
tresnomu manis ngeluwihi madu..
   Am       Dm       G        Am
saiki tak roso pahit koyo empedu
       F         G           Am
ning endi mbok gadekne tresnomu..

    Am       G         F         Am
kangmas ngomongo yen kowe uwes bosen
      C            G          E
luweh becik aku njaluk talak telu..
     Am       Dm      G          Am
ojo mbok dadekke koyo si rondo bodong
      F           G          Am
nelongso tresnoku wis ra karuan..

(Chorus)
  Am     G            F           C
jarene gadis ning aku wis rak perawan..
     Am        G        F        E
yo kuwi amergo kowe wis dadi bojoku..
  Am     G           F          C
jarene bojo nanging aku koyo rondo..
  Am       G          F             E
turu aku turune dewe.. kowe ono ngendi..
       Am
karo sopo..

    Am       G         F         Am
kangmas ngomongo yen kowe uwes bosen
      C            G          E
luweh becik aku njaluk talak telu..
     Am       Dm      G          Am
ojo mbok dadekke koyo si rondo bodong
      F           G          Am
nelongso tresnoku wis ra karuan..

(Int.) G Dm Em Am
       G F E
       Am G F C
       Am G F E

(Chorus)
  Am     G            F           C
jarene gadis ning aku wis rak perawan..
     Am        G        F        E
yo kuwi amergo kowe wis dadi bojoku..
  Am     G           F          C
jarene bojo nanging aku koyo rondo..
  Am       G          F             E
turu aku turune dewe.. kowe ono ngendi..

  Am     G            F           C
jarene gadis ning aku wis rak perawan..
     Am        G        F        E
yo kuwi amergo kowe wis dadi bojoku..
  Am     G           F          C
jarene bojo nanging aku koyo rondo..
  Am       G          F             E
turu aku turune dewe.. kowe ono ngendi..
       Am
karo sopo..



Vita Alvia - Bojo Rosone Rondo

(Intro) Cm A# Gm Fm
        Cm A# G# Fm G.. Cm..

   Cm        A#        G#         Cm
mbiyen sayangmu lembut laksono salju
      D#          A#      D#  G
tresnomu manis ngeluwihi madu..
   Cm       Fm       A#       Cm
saiki tak roso pahit koyo empedu
       G#        A#          Cm
ning endi mbok gadekne tresnomu..

    Cm       A#        G#        Cm
kangmas ngomongo yen kowe uwes bosen
      D#           A#         G
luweh becik aku njaluk talak telu..
     Cm       Fm      A#         Cm
ojo mbok dadekke koyo si rondo bodong
      G#          A#         Cm
nelongso tresnoku wis ra karuan..

(Chorus)
  Cm     A#           G#          D#
jarene gadis ning aku wis rak perawan..
     Cm        A#       G#       G
yo kuwi amergo kowe wis dadi bojoku..
  Cm     A#          G#         D#
jarene bojo nanging aku koyo rondo..
  Cm       A#         G#            G
turu aku turune dewe.. kowe ono ngendi..
       Cm
karo sopo..

    Cm       A#        G#        Cm
kangmas ngomongo yen kowe uwes bosen
      D#           A#         G
luweh becik aku njaluk talak telu..
     Cm       Fm      A#         Cm
ojo mbok dadekke koyo si rondo bodong
      G#          A#         Cm
nelongso tresnoku wis ra karuan..

(Int.) A# Fm Gm Cm
       A# G# G
       Cm A# G# D#
       Cm A# G# G

(Chorus)
  Cm     A#           G#          D#
jarene gadis ning aku wis rak perawan..
     Cm        A#       G#       G
yo kuwi amergo kowe wis dadi bojoku..
  Cm     A#          G#         D#
jarene bojo nanging aku koyo rondo..
  Cm       A#         G#            G
turu aku turune dewe.. kowe ono ngendi..

  Cm     A#           G#          D#
jarene gadis ning aku wis rak perawan..
     Cm        A#       G#       G
yo kuwi amergo kowe wis dadi bojoku..
  Cm     A#          G#         D#
jarene bojo nanging aku koyo rondo..
  Cm       A#         G#            G
turu aku turune dewe.. kowe ono ngendi..
       Cm
karo sopo..

Chord Vita Alvia

Chord Vita Alvia - Bojo Rosone Rondo

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :