Kunci Gitar Vita Alvia - Aku Tenang (Pengenku Siji)



Penyanyi aslinya ada di Youtube dengan nama wp pro channel namun, nama channelnya sekarang WR MUSIC official. Penciptanya lagunya yaitu Muhammad raffli dan Wahyu pratama.

Capo di fret 2

         F
pengenku siji..
         G        C    Am
nyanding kowe selawase..
       Dm
ra ono wong liyo
      G        C
sing iso misahake..

         F
cukup sliramu
       G       C    G/B Am
nggawe atiku tenang..
         Dm
ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) F G Em Am Dm G C

C        F          C   F
sumilire angin dalu iki..
C         F           G
kelingan esemmu dek wingi..
       Em               Am
tansah kegowo nganti saiki..
     Dm
ra biso ilang
       G          C
nganti kegowo ngimpi..

Dm    G      C     G/B  Am
wes suwe aku ngenteni kowe..
       Dm      G         C
nganti saiki biso dadi siji..
Dm     G
mung kowe..
       C      G/B      Am
sing purun nompo opo kahananku
  Dm                G            C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
         F
pengenku siji..
         G        C    Am
nyanding kowe selawase..
       Dm
ra ono wong liyo
      G        C
sing iso misahake..

         F
cukup sliramu
       G       C    Am
nggawe atiku tenang..
         Dm
ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) F G Em Am Dm G C
        F G C Em Am
        Dm G C

Dm    G      C          Am
wes suwe aku ngenteni kowe..
       Dm      G         C
nganti saiki biso dadi siji..
Dm     G
mung kowe..
       C      G/B      Am
sing purun nompo opo kahananku
  Dm                G            C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
         F
pengenku siji..
         G        C    Am
nyanding kowe selawase..
       Dm
ra ono wong liyo
      G        C
sing iso misahake..

         F
cukup sliramu
       G       C    G/B Am
nggawe atiku tenang..
         Dm
ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

         F
pengenku siji..
         G        C    Am
nyanding kowe selawase..
       Dm
ra ono wong liyo
      G        C
sing iso misahake..

         F
cukup sliramu
       G       C    G/B Am
nggawe atiku tenang..
         Dm
ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

         Dm
ra bakal ilang
        G           C
mergo kowe sing tak sayang..

(Outro) Dm G C..





         G
pengenku siji..
         A        D    Bm
nyanding kowe selawase..
       Em
ra ono wong liyo
      A        D
sing iso misahake..

         G
cukup sliramu
       A       D    A/C# Bm
nggawe atiku tenang..
         Em
ra bakal ilang
        A             D
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) G A F#m Bm Em A D

D        G          D   G
sumilire angin dalu iki..
D         G           A
kelingan esemmu dek wingi..
       F#m              Bm
tansah kegowo nganti saiki..
     Em
ra biso ilang
       A          D
nganti kegowo ngimpi..

Em    A      D     A/C# Bm
wes suwe aku ngenteni kowe..
       Em      A         D
nganti saiki biso dadi siji..
Em     A
mung kowe..
       D      A/C#     Bm
sing purun nompo opo kahananku
  Em                A            D
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
         G
pengenku siji..
         A        D    Bm
nyanding kowe selawase..
       Em
ra ono wong liyo
      A        D
sing iso misahake..

         G
cukup sliramu
       A       D    Bm
nggawe atiku tenang..
         Em
ra bakal ilang
        A             D
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) G A F#m Bm Em A D
        G A D F#m Bm
        Em A D

Em    A      D          Bm
wes suwe aku ngenteni kowe..
       Em      A         D
nganti saiki biso dadi siji..
Em     A
mung kowe..
       D      A/C#     Bm
sing purun nompo opo kahananku
  Em                A            D
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
         G
pengenku siji..
         A        D    Bm
nyanding kowe selawase..
       Em
ra ono wong liyo
      A        D
sing iso misahake..

         G
cukup sliramu
       A       D    A/C# Bm
nggawe atiku tenang..
         Em
ra bakal ilang
        A             D
mergo kowe sing tak sayang..

         G
pengenku siji..
         A        D    Bm
nyanding kowe selawase..
       Em
ra ono wong liyo
      A        D
sing iso misahake..

         G
cukup sliramu
       A       D    A/C# Bm
nggawe atiku tenang..
         Em
ra bakal ilang
        A             D
mergo kowe sing tak sayang..

         Em
ra bakal ilang
        A           D
mergo kowe sing tak sayang..

(Outro) Em A D..
Lihat Semua Chord Vita Alvia
Posted on : by
Related Chords: