Kunci Gitar Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni



(Intro) F G Em Am
        Dm  Fm G..

C    G/B  Am
pertama weruh kowe..
-G    F        Em          Dm     G
  esemmu.. nglalekke sak kabehane..
C      G/B    Am
tansah bungah rasane..
 F          G      C
iso njagong karo kowe..
    F          G          C
jebule sandingane konco dewe..

(Chorus)
 F    G            Em       Am
aku.. wes berjuang mati-matian..
  Dm        G             Gm   C
nanging ora pernah mbok sawang..
 F    G      F     Em   E   Am
aku.. wes ngarepke kowe tenanan
Dm         G        F
malah mbok gawe dolanan..

C    G/B  Am
pertama weruh kowe..
-G   F      Em            Dm     G
 esemmu.. nglalekke sak kabehane..
C      G/B    Am
tansah bungah rasane..
-G F          G      C
  iso njagong karo kowe..
    F          G          C
jebule sandingane konco dewe..

(Chorus)
 F    G            Em       Am
aku.. wes berjuang mati-matian..
  Dm        G             Gm   C
nanging ora pernah mbok sawang..
 F    G      F     Em   E   Am
aku.. wes ngarepke kowe tenanan..
Dm         G        C
malah mbok gawe dolanan..

(Int.) F G Em Am Dm  G  A

(Chorus) (Overtone)
 G    A            F#m      Bm
aku.. wes berjuang mati-matian..
  Em        A             Am   D
nanging ora pernah mbok sawang..
 G    A      G     F#m      Bm
aku.. wes ngarepke kowe tenanan..
Em         A        D
malah mbok gawe dolanan..

         G
nganti keringet lan.. 
A   G    F#m        Bm
eluhku netes dadi siji..
     Em     D
kowe ra ngerti
 A             Am          D
opo kabeh sing wes tak lakoni..
    G         A     G     F#m      Bm
senadyan kowe milih lungo karo liyane..
    Em       A          G  Gm
aku ikhlas.. ngenteni kowe..
    G        A          D
aku ikhlas.. ngenteni kowe..
Lihat Semua Chord Woro Widowati
Posted on : by
Related Chords: