Kunci Gitar TEKOMLAKU - Pilihane Wong Tuamu



(Intro) F G Em Am Dm G C  G..

  C          G          Am G
dino wingi nate dadi saksi..
F             G         C
tresnoku sing ngancani uripmu..
    Em
wes tak perjuangke
    Am
opo wae tak nehke..
  F                   G
nanging kahanane koyo ngene..

  C       G         Am      G
sepurane ora biso diteruske..
  F          G             C
kowe malah lungo ninggalke loro..
  Em
jare di jodohke
       Am
marang bapak ibune..
  F        G        C     C7
perih ati ora bakal lali..

(Chorus)
         F                    G
aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
      Em                        Am
dudu aku sing mblenjani tresno iki
            Dm                    G
aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo..
                     C  C7
kepedot restu wong tuo..

           F                         G
aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
            Em                     Am
amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo
         Dm                G
lilakno aku.. lakoni tresnamu..
                C
pilihane wong tuamu..

(Int.) F G Em Am Dm G C G..

  C       G         Am      G
sepurane ora biso diteruske..
  F          G             C
kowe malah lungo ninggalke loro..
  Em
jare di jodohke
       Am
marang bapak ibune..
  F        G        C     C7
perih ati ora bakal lali..

(Chorus)
         F                    G
aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
      Em                        Am
dudu aku sing mblenjani tresno iki
            Dm                    G
aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo..
                     C  C7
kepedot restu wong tuo..

           F                         G
aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
            Em                     Am
amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo
         Dm                G
lilakno aku.. lakoni tresnamu..
                C
pilihane wong tuamu..

         F                    G
aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
      Em                        Am
dudu aku sing mblenjani tresno iki
            Dm                    G
aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo..
                     C  C7
kepedot restu wong tuo..

           F                         G
aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
            Em                     Am
amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo
         Dm                G
lilakno aku.. lakoni tresnamu..
                C
pilihane wong tuamu..

         Dm                G
lilakno aku.. lakoni tresnamu..
                C
pilihane wong tuamu..
Lihat Semua Chord TEKOMLAKU
Posted on : by
Related Chords: