Kunci Gitar Tekomlaku feat. Ervinsof - Raiso Ngapusi



(Intro) C D Bm Em
        Am D G..

    G        D/F#
tresno iki karo kowe
    Em         D
wes karep bebrayan..
  C         D           G   -D/F#
roso iki.. aku sing dolanan..

  Em                  Bm
seprono seprene.. aku ngapusi kowe..
  C             D          G
dibelakang.. bermain dengannya..

  G         D/F#        Em
kabeh iki.. pancen salahku..
    C           D        G
wis blenjani janji suci iki..
Em                Bm
lalekno aku.. nggoleko pengganti..
     C     D         G
sing iso.. ngregani awakmu..

C        D
ojo ngeboti aku..
Bm           Em
polahku gawe bubrah..
  C           D        G
nanging ati raiso ngapusi..

(Chorus)
  C       D
jujur aku raiso..
  Bm         Em         C
kudu milih sopo neng atiku..
  D                G
kabeh sing tak tresno..
     C        D
pangapuranen aku..
           Bm      Em           C
wis nggawe gelo atimu ninggal tatu..
     D            G
sing wis kadung jeru..

(Int.) C D Bm Em
       C D G..
       C D Bm Em
       C D G..

C                 D
nggih pun kersane duh kangmas..
Bm           Em
aku lilo lan legowo
C          D            G  -D/F#
ora popo.. aku mbok duakno..
Em             Bm
salahku marang awakmu
    C           G  -D/F#
wes nggawe loro ati
Em              Bm
nanging iklasno awakku..
  C                   D
mugo bener.. marang pilihanku..

(Chorus)
  C       D
jujur aku raiso..
  Bm         Em         C
kudu milih sopo neng atiku..
  D                G
kabeh sing tak tresno..

C              D
kabeh kuwi wis ginaris
Bm            Em
tresnoku pancene tragis..
  C            D
kudu nompo.. pilihanmu..
  G
nadyan dudu aku..

     C        D
pangapuranen aku..
           Bm      Em           C
wis nggawe gelo atimu ninggal tatu..
     D            G
sing wis kadung jeru..

C           D
lilake roso tresnoku
Bm             Em
ngoyako tresno anyarmu
 C           D
ojo bali.. koyo wingi..
 G
aku wis ra sudi..

  C       D
jujur aku raiso..
  Bm         Em         C
kudu milih sopo neng atiku..
  D                G
kabeh sing tak tresno..

     C        D
pangapuranen aku..
           Bm      Em           C
wis nggawe gelo atimu ninggal tatu..
     D            G
sing wis kadung jeru..

     C        D
pangapuranen aku..
           Bm      Em           C
wis nggawe gelo atimu ninggal tatu..
     D           G
sing wis kadung jeru..

  C           D       G
nanging ati raiso ngapusi..

Chord TEKOMLAKU

Chord Tekomlaku feat. Ervinsof - Raiso Ngapusi

Lihat Semua :