Kunci Gitar TEKOMLAKU - Menungso Oratoto



(Intro) G D
        C D Bm Em
        C D G D

       G                     D
cerito wingi.. tak tuliske dadi lagu..
   C           D          G
mergo kahanane sing marai ngelu..
 G
angin wengi..
                  D
sing nggregesi njero awak iki
     C            D         G  D
sing marai netes eluh ono pipi..

  G                     D
soyo mrene.. soyo suwe aku mbok luwehke
   C              D           G
pendak dino anane mung rame wae..
 G                       D
aku nrimo.. aku lilo tresnoku mbok jarno
   C                D         G
Gusti tulung aku ikhlas ora popo..

    C        D     Bm            Em
aku sing gemati.. aku sing nresnani..
         C              D        G
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

(Chorus)
            C              D
pas wingi kowe.. mblenjani janji
         Bm                    Em
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
         C              D
tak nei ati.. ora ngerteni
         G
dasare kowe ra nduwe ati..

           C             D
aku ning kene.. mbok sepelekke
           Bm                 Em
ra tau nggatekke aku sing medulekke
       C              D       G
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..

(Int.) C D Bm Em
       C D G
       C D Bm Em
       C D G D

  G                     D
soyo mrene.. soyo suwe aku mbok luwehke
   C              D           G
pendak dino anane mung rame wae..
 G                       D
aku nrimo.. aku lilo tresnoku mbok jarno
   C                D         G
Gusti tulung aku ikhlas ora popo..

    C        D     Bm            Em
aku sing gemati.. aku sing nresnani..
         C              D        G
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

(Chorus)
            C              D
pas wingi kowe.. mblenjani janji
         Bm                    Em
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
         C              D
tak nei ati.. ora ngerteni
         G
dasare kowe ra nduwe ati..

           C             D
aku ning kene.. mbok sepelekke
           Bm                 Em
ra tau nggatekke aku sing medulekke
       C              D       G
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..

            C              D
pas wingi kowe.. mblenjani janji
         Bm                    Em
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
         C              D
tak nei ati.. ora ngerteni
         G
dasare kowe ra nduwe ati..

           C             D
aku ning kene.. mbok sepelekke
           Bm                 Em
ra tau nggatekke aku sing medulekke
       C              D       G
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..
       C              D       G
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..
Em      C             D         G  D G
 kabeh iki.. mung marai crito loro..



TEKOMLAKU - Menungso Oratoto

(Intro) C G
        F G Em Am
        F G C G

       C                     G
cerito wingi.. tak tuliske dadi lagu..
   F           G          C
mergo kahanane sing marai ngelu..
 C
angin wengi..
                  G
sing nggregesi njero awak iki
     F            G         C  G
sing marai netes eluh ono pipi..

  C                     G
soyo mrene.. soyo suwe aku mbok luwehke
   F              G           C
pendak dino anane mung rame wae..
 C                       G
aku nrimo.. aku lilo tresnoku mbok jarno
   F                G         C
Gusti tulung aku ikhlas ora popo..

    F        G     Em            Am
aku sing gemati.. aku sing nresnani..
         F              G        C
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

(Chorus)
            F              G
pas wingi kowe.. mblenjani janji
         Em                    Am
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
         F              G
tak nei ati.. ora ngerteni
         C
dasare kowe ra nduwe ati..

           F             G
aku ning kene.. mbok sepelekke
           Em                 Am
ra tau nggatekke aku sing medulekke
       F              G       C
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..

(Int.) F G Em Am
       F G C
       F G Em Am
       F G C G

  C                     G
soyo mrene.. soyo suwe aku mbok luwehke
   F              G           C
pendak dino anane mung rame wae..
 C                       G
aku nrimo.. aku lilo tresnoku mbok jarno
   F                G         C
Gusti tulung aku ikhlas ora popo..

    F        G     Em            Am
aku sing gemati.. aku sing nresnani..
         F              G        C
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

(Chorus)
            F              G
pas wingi kowe.. mblenjani janji
         Em                    Am
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
         F              G
tak nei ati.. ora ngerteni
         C
dasare kowe ra nduwe ati..

           F             G
aku ning kene.. mbok sepelekke
           Em                 Am
ra tau nggatekke aku sing medulekke
       F              G       C
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..

            F              G
pas wingi kowe.. mblenjani janji
         Em                    Am
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
         F              G
tak nei ati.. ora ngerteni
         C
dasare kowe ra nduwe ati..

           F             G
aku ning kene.. mbok sepelekke
           Em                 Am
ra tau nggatekke aku sing medulekke
       F              G       C
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..
       F              G       C
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..
Am      F             G         C  G C
 kabeh iki.. mung marai crito loro.. 
Lihat Semua Chord TEKOMLAKU
Posted on : by
Related Chords: