Kunci Gitar TEKOMLAKU - Kebayang Lungamu



(Intro) Em Am F G

C               Am
nalikane kowe lungo ninggal janji
F               G
aku rung iso nompo..
C                      Am
nanging kabeh wis cobo tak tepati..
F                   G
isi sing ning njero ati..

    Em                         A
senajan kowe uwis.. main ning mburi..
       F                   G
karep ati.. ra pengen ngonangi..

(Intro) C Am F G
        Em Am F G

    Em                         A
senajan kowe uwis.. main ning mburi..
       F                   G
karep ati.. ra pengen ngonangi..

(Chorus)
         G
aku mung mikir awal
F                   G
awak dewe ngucap janji
                Em
kuwi sing marai kuat
             Am
ngadepi kowe sensi..
            F                  G
ora sah sepaneng.. wis digawe ayem
              C
bakale dadi seneng.. huwo..oooo..

                 F
tapi nek Gusti malah
                     G
nggolek dalan sing liyo
                 Em
aku mung iso nerimo
                Am
ben dikiro orapopo..
               F                 G
mergo tresno kuwi.. ra kabeh sejati..
                  C
ojo mlipir golek ganti..

(Intro) Em Am F G

C               Am
nalikane kowe lungo ninggal janji
F               G
aku rung iso nompo..
C                      Am
nanging kabeh wis cobo tak tepati..
F                   G
isi sing ning njero ati..

    Em                         A
senajan kowe uwis.. main ning mburi..
       F                   G
karep ati.. ra pengen ngonangi..

(Intro) C Am F G
        Em Am F G

    Em                         A
senajan kowe uwis.. main ning mburi..
       F                   G
karep ati.. ra pengen ngonangi..

(Chorus)
         G
aku mung mikir awal
F                   G
awak dewe ngucap janji
                Em
kuwi sing marai kuat
             Am
ngadepi kowe sensi..
            F                  G
ora sah sepaneng.. wis digawe ayem
              C
bakale dadi seneng..huwo oo oo..

                 F
tapi nek Gusti malah
                     G
nggolek dalan sing liyo
                 Em
aku mung iso nerimo
                Am
ben dikiro orapopo..
               F                 G
mergo tresno kuwi.. ra kabeh sejati..
                 C
ojo mlipir golek ganti..
               F                 G
mergo tresno kuwi.. ra kabeh sejati..
                 C
ojo mlipir golek ganti..



TEKOMLAKU - Kebayang Lungamu

(Intro) C#m F#m D E

A               F#m
nalikane kowe lungo ninggal janji
D               E
aku rung iso nompo..
A                      F#m
nanging kabeh wis cobo tak tepati..
D                   E
isi sing ning njero ati..

    C#m                        F#
senajan kowe uwis.. main ning mburi..
       D                   E
karep ati.. ra pengen ngonangi..

(Intro) A F#m D E
        C#m F#m D E

    C#m                        F#
senajan kowe uwis.. main ning mburi..
       D                   E
karep ati.. ra pengen ngonangi..

(Chorus)
         E
aku mung mikir awal
D                   E
awak dewe ngucap janji
                C#m
kuwi sing marai kuat
             F#m
ngadepi kowe sensi..
            D                  E
ora sah sepaneng.. wis digawe ayem
              A
bakale dadi seneng.. huwo..oooo..

                 D
tapi nek Gusti malah
                     E
nggolek dalan sing liyo
                 C#m
aku mung iso nerimo
                F#m
ben dikiro orapopo..
               D                 E
mergo tresno kuwi.. ra kabeh sejati..
                  A
ojo mlipir golek ganti..

(Intro) C#m F#m D E

A               F#m
nalikane kowe lungo ninggal janji
D               E
aku rung iso nompo..
A                      F#m
nanging kabeh wis cobo tak tepati..
D                   E
isi sing ning njero ati..

    C#m                        F#
senajan kowe uwis.. main ning mburi..
       D                   E
karep ati.. ra pengen ngonangi..

(Intro) A F#m D E
        C#m F#m D E

    C#m                        F#
senajan kowe uwis.. main ning mburi..
       D                   E
karep ati.. ra pengen ngonangi..

(Chorus)
         E
aku mung mikir awal
D                   E
awak dewe ngucap janji
                C#m
kuwi sing marai kuat
             F#m
ngadepi kowe sensi..
            D                  E
ora sah sepaneng.. wis digawe ayem
              A
bakale dadi seneng..huwo oo oo..

                 D
tapi nek Gusti malah
                     E
nggolek dalan sing liyo
                 C#m
aku mung iso nerimo
                F#m
ben dikiro orapopo..
               D                 E
mergo tresno kuwi.. ra kabeh sejati..
                 A
ojo mlipir golek ganti..
               D                 E
mergo tresno kuwi.. ra kabeh sejati..
                 A
ojo mlipir golek ganti..
Lihat Semua Chord TEKOMLAKU
Posted on : by
Related Chords: