TEKOMLAKU - Bedo Karepe Chord Mudah

(Intro) C D Bm Em
        Am  D..

  G                        C
sayangku ro kowe.. wis sak tenane..
  D
nanging roso iki..
        Cm        G  -D/F#
mbok anggep se..pele..
       Em
nganti goblok pikirku..
        C
bingung noto atiku..
     D                 G
sing dadi karepmu dudu aku..

(Int.) C D G D

 G                 C
alesanmu kuwi.. werno-werno..
  D                  Cm     G
jane aku iki mbok anggep.. opo..
  Em
roso iki nyoto..
          C
nanging kalah bondo dunyo..
  D                         G
kowe ning mburiku.. nglimpe aku..

  Em
jare meh ra minggat..
       Bm
awakku mung panggon sambat..
        C                      D
perih batin iki ngerti aku tok apusi..

(Chorus)
  C            D
sayang.. rungokno aku..
    Bm                   Em
tresnoku amung nggo sliramu..
        C                   D
ra nyongko.. kowe ninggal lungo..
          G
ninggal loro.. oo ooh..

  C          D
kabeh.. tak upayakke..
      Bm                    Em
ati welas asih malek dadi perih..
  C                 D
mugo.. kowe urip mulyo..
          G
karo wong liyo..

(Int.) C  D  Bm  Em
       C       D        G..
       huu..aaaa.. haa aaaa..

 G                 C
alesanmu kuwi.. werno-werno..
  D                  Cm     G
jane aku iki mbok anggep.. opo..
  Em
roso iki nyoto..
          C
nanging kalah bondo dunyo..
  D                         G
kowe ning mburiku.. nglimpe aku..

  Em
jare meh ra minggat..
       Bm
awakku mung panggon sambat..
        C                      D
perih batin iki ngerti aku tok apusi..

(Chorus)
  C            D
sayang.. rungokno aku..
    Bm                   Em
tresnoku amung nggo sliramu..
        C                   D
ra nyongko.. kowe ninggal lungo..
          G
ninggal loro..

  C          D
kabeh.. tak upayakke..
      Bm                    Em
ati welas asih malek dadi perih..
  C                 D
mugo.. kowe urip mulyo..
          G
karo wong liyo..

  C            D
sayang.. rungokno aku..
    Bm                   Em
tresnoku amung nggo sliramu..
        C                   D
ra nyongko.. kowe ninggal lungo..
          G
ninggal loro.. oooho..

  C          D
kabeh.. tak upayakke..
      Bm                    Em
ati welas asih malek dadi perih..
  C                 D
mugo.. kowe urip mulyo..
          G
karo wong liyo..
  C                 D
mugo.. kowe urip mulyo..
          Cm    G
karo wong liyo..

Chord Bedo Karepe