Kunci Gitar Syahiba Saufa - Tibo Ati



Capo di fret 2

(Intro) C Em F G
        C Em F G

C              Em
 temetese udan ring wayah dalu
F               C
gawe isun enget larene
C              Em
 lare iku seru manis esemme
F              C
gawe isun sing biso turu

     F
sing biso turu
        C
mergo katon katonen
     F
sing biso turu
        G
mergo nahan.. kangen..

       C           Em
isun tibo ati.. yo nyang riko
           F
sun ambyat ambyat arane
     G
rino lan bengi
       C           Em
isun tibo ati.. yo nyang riko
         F
isun wis sing kanthi..
       G                C
dino ketemune pelangine ati
  Em            F   G
huu.. pelangine ati...

C                 Em
 semono ugo hang isun rasakeno
F              C
gelibegan sing biso turu
C                  Em
 ngenget riko gawe isun gemuyu
F              C
koyo koyo sing ono maning

     F
sing ono maning
           C
wong hang isun kagumi
     F
sing ono maning
              G
wong hang sun kangeni..

(Int.) Am  Em  F  C G
       Am  Em  F  G..

(Chorus)
       C           Em
isun tibo ati.. yo nyang riko
           F
sun ambyat ambyat arane
     G
rino lan bengi
       C           Em
isun tibo ati.. yo nyang riko
         F
isun wis sing kanthi..
       G                C   G
dino ketemune pelangine ati..

       C           Em
isun tibo ati.. yo nyang riko
           F
sun ambyat ambyat arane
         G
rino lan bengi
       C           Em
isun tibo ati.. yo nong riko
         F
isun wis sing kanthi..
       G                C
dino ketemune pelangine ati..

(Outro) Em F G C



Syahiba Saufa - Tibo Ati

(Intro) D F#m G A
        D F#m G A

D              F#m
 temetese udan ring wayah dalu
G               D
gawe isun enget larene
D              F#m
 lare iku seru manis esemme
G              D
gawe isun sing biso turu

     G
sing biso turu
        D
mergo katon katonen
     G
sing biso turu
        A
mergo nahan.. kangen..

       D           F#m
isun tibo ati.. yo nyang riko
           G
sun ambyat ambyat arane
     A
rino lan bengi
       D           F#m
isun tibo ati.. yo nyang riko
         G
isun wis sing kanthi..
       A                D
dino ketemune pelangine ati
  F#m           G   A
huu.. pelangine ati...

D                 F#m
 semono ugo hang isun rasakeno
G              D
gelibegan sing biso turu
D                  F#m
 ngenget riko gawe isun gemuyu
G              D
koyo koyo sing ono maning

     G
sing ono maning
           D
wong hang isun kagumi
     G
sing ono maning
              A
wong hang sun kangeni..

(Int.) Bm  F#m  G  D A
       Bm  F#m  G  A..

(Chorus)
       D           F#m
isun tibo ati.. yo nyang riko
           G
sun ambyat ambyat arane
     A
rino lan bengi
       D           F#m
isun tibo ati.. yo nyang riko
         G
isun wis sing kanthi..
       A                D   A
dino ketemune pelangine ati..

       D           F#m
isun tibo ati.. yo nyang riko
           G
sun ambyat ambyat arane
         A
rino lan bengi
       D           F#m
isun tibo ati.. yo nong riko
         G
isun wis sing kanthi..
       A                D
dino ketemune pelangine ati..

(Outro) F#m G A D
Lihat Semua Chord Syahiba Saufa
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: